keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Säilytyshyllyjä tarvikkeille - ostospaikkavinkki

Jossain vaiheessa etsin pienille tarvikkeilleni sopivia säilytyshyllyjä. Sillon törmäsin ihanaan nettisivustoon. Sieltä löytyy tosi kivoja hyllyköjä, joihin saa pienimmätkin purkit ja pullot säilöttyä kauniisti. Kyseessä on Talo maalla -niminen nettikauppa. Muutamaa hyllykköä mietin ihan tosissani ja tämä oli yksi niistäPakko on teillekin laittaa linkki tuohon kauppaan, jos sieltä löytyy jollekin juuri sellainen hyllykkö, mitä on kauan etsinyt, mutta ei ole vielä löytänyt.

Itse suosin hyvin paljon sisustusliikkeitä etsiessäni säilytykseen liittyviä ratkaisuja. Sisustusliikkeistä olen löytänyt monta ihanaa säilytystelinettä itselleni.

Maiju

3 kommenttia:

 1. Ihania! Myös Sateenkaarentaassa on kauniita hyllyjä, ihailin varsinkin ikkunakaappia, jossa on käytettyä vanhaa ikkunaa kaapin ovena: http://www.sateenkaarentaa.fi/tuotteet.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Kävin sivustoilla, oli monta ihanaa... mutta kaikkea ei voi saada. Oli kiva tutustua, nautin jo ajatuksesta jospa joskus ostaisin sieltä jotakin:=) :=) !!!

  VastaaPoista
 3. Rakastuin tuohon kauppaan.... <3 <3 <3
  Mutta nyt ei passaa tilata... ihania oli varsinkin metallilankakorit (kuten sulla kukilla) ja pikkutavaralaatikko http://www.talomaalla.fi/shop/index.php?main=show&ID=1474

  VastaaPoista