maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kun kaikki askartelutarvikkeet ovat keittiössä


Jaanan kortit -blogin Jaana lähetti kuvan omista säilytysratkaisuistaan. Hän kirjoittaa: "Mulla ei ole omaa askarteluhuonetta, joten tilaa askarteluun löytyy vain keittiöstä. Kun muutettiin tähän asuntoon, keittiössä oli valmiina tälläinen kiva hylly, jonka otin itselleni käyttöön. Hyllyllä näkyy ylhäällä vaaleanpunainen laatikko, jossa säilytän leimasintarvikkeitani eli leimat sekä musteet.

Vieressä näkyy sininen laatikko, jossa on valmiit kortit.. Se pursuaa jo yli. Alempana säilytän taitostentekotasoani ja paperileikkuriani. Vieressä on muki, jossa piti olla pelkkiä kyniä, mutta jotenkin siihen kasaantui ihan jotain muuta. Mukin vieressä säilytän kuviopapereitani. Vielä alempana on pyöreä teline, jossa on tarvikkeita. Sitten on ruskea kori, jossa säilytän korttipohjia. Korissa on myös tukeva, pieni pahvilaatikko, jossa säilytän Promarker-tusseja sekä kimalleliimoja. Sitten on lasipurnukoita, joihin on lajiteltu kukkaset. Lasipurkkien vieressä ihan hyllyn reunassa on avaamattomia koristeita."

Kiitos Jaana kun pääsimme kurkistamaan säilytysratkaisujasi. Olisi kiva nähdä kuvia myös muilta askartelijoilta, joilla kaikki tarvikkeet ovat keittiössä! Jos sinulla on vastaava tilanne, lähetä sähköpostitse kuva ja lupa sen julkaisemiseen: askartelutila@gmail.com niin liitämme kuvan tähän (tai jätä kommentteihin linkki blogissasi olevaan kuvaan).

2 kommenttia:

  1. Monet askartelutarvikkeet ovat onneksi kivan näköisiä esilläkin pidettyinä, kuten tässä kukat purkeissaan.

    VastaaPoista
  2. Hienosti kaikki tarpeellinen esillä! Tämä on hyvä esimerkki siitä, että askartelutilan ei tarvitse olla suuri ollakseen toimiva. Hieno ratkaisu!

    VastaaPoista