lauantai 19. helmikuuta 2011

Lauantain unelmahuone

Twitterpated with Paper -blogin kirjoittajan askarteluhuone on väritykseltään mustavalkoinen. Monet ideat ovat toteutettavissa myös Suomessa: esimerkiksi mustat lintutarrat huoneen koristuksena ja tapa säilyttää kuviolävistimiä. Huoneen kuvat löytyvät täältä ja siitä on myös video


Lauantain unelmahuone on Askartelutilan palsta, joka ilmestyy joka viikko. Jos sinulla on linkki unelmien askarteluhuoneeseen tai -kaappiin, lähetä vinkki: askartelutila@gmail.com. Huoneen omistajan luvalla julkaisemme mielellämme myös valokuvia linkin yhteydessä. Ulkomaisten askarteluhuoneiden kohdalla yleensä on tarjolla nimenomaan linkki kiinnostavaan askarteluhuoneeseen.

8 kommenttia:

 1. Muistuttaapa muuten yllättävän paljon omaa työhuonettani mustavalkoisine laatikoineen ja valkoisine hyllyineen sekä omituisine härpäkkeineen. :D

  VastaaPoista
 2. Niin upeita ratkaisuja. Jos joku muuten tietää, että mistä löytyy läpinäkyviä tällaisia säilytystaskuja, niin olen kiinnostunut:
  http://www.flickr.com/photos/14809924@N08/5140712353/

  Olen nähnyt kaupoissa vain värillisiä, enkä ole netissäkään törmännyt.

  VastaaPoista
 3. Visuaalisesti vaativa: olipa hauska sattuma. :) Minulle tuli huoneesta mieleen myös Riikan taidokkaat teippikoristeet, joita näkyy esim. tässä: http://paperiliitin.blogspot.com/2010/11/pallokkaat.html

  Maiju: varmaan Suomessakin jossain on, vinkatkaa jos joku tietää. Ainakin Ebayssa jos teet haun "over the door shoe organizer", niin tulee paljon myös läpinäkyviä taskuja.

  VastaaPoista
 4. Jonkinlaisia säilytyslokerikkoja löytyy esim.caravaanarien tarvikkeita myyvistä liikkeistä. Ainoa mutta on se että läpinäkyviä taskuja on vain osa lokerikosta esim. täältä löytyy jotakin, tosin näyttää juuri olevan tällä hetkellä loppuunmyyty tuolla, mutta saattaisi löytyä myös jostain muualta.
  https://www.karkkainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/ResolveUrl?urlToResolve=ProductDisplay%3fcatalogId%3d10101%26storeId%3d10551%26productId%3d255656%26langId%3d-11&fromSearch=true

  VastaaPoista
 5. Olen koittanut etsiä suomalaisista kaupoista ja myös nettikaupoista. Useimmissa on myynnissä Sinituotteen lokerikkoja, mutta niissä on se vika, että ne ei ole läpinäkyviä.
  Vinkkejä otetaan vastaan, jos joku tietää ;)
  Ebayssa oli muutama, mutta ne oli mun tarkoitukseen vähän liian syviä.

  VastaaPoista
 6. Pakko kommentoida, että mulle tuli ihan tippa linssiin tuosta xingin kommentista. Piti miehellekin lukea ääneen. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Jatkan metsästämistä tuon lokerikon suhteen... ihan yllättävistä paikoistakin saattaa löytää vaikka ja mitä :)

  VastaaPoista
 8. Riikka: ne ovat oikeasti hienoja.

  Ritva_47: olen samaa mieltä, ihan varmasti näitä lymyää jossain.

  Maiju: valokuvan lokerikko näyttää samalta kuin tämä: http://www.amazon.com/Over-Door-Clear-Organizer-Storage/dp/B000IXOH7G. Koska vahvat, painoa kestävät lokerikot on tarkoitettu kengille, niiden taskut ovat aina aika syviä.

  Jos haluaa säilyttää jotain kevyempää kuin lävistimet, niin olisiko tämä sopiva koko:
  http://www.amazon.com/Household-Essentials-01943-80-Pocket-Organizer/dp/B0010XX7ZQ/ref=pd_bxgy_k_img_c

  VastaaPoista