sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Työtila Suomessa

Sitten viimekertaisen bloggaamisen (täällä) on meidän perhe kerennyt muuttaa pois Englannista takaisin Suomeen. Ja askartelutkin jäivät tuossa välissä hieman taka-alalle. Lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi ja noh, kolmen lapsen äitinä ei ihan aika riitä kaikkeen vaikka kuinka haluaisikin.

Nyt kuitenkin olen saanut uuden mahdollisuuden herätellä rakasta tuunaus ja askartelu-harrastusta.
Minua kysyttiin ensin jäseneksi ja sittemmin ylläpitäjäksi Facebook ryhmään nimeltä Kalenterimania.
Siitä tämä hulluus taas sai alkunsa.

Mistä Kalenterimaniasta oikein puhun?

Facebook ryhmä, joka on kerännyt kaikki kalenterituunaajat ja kalenteri addiktit yhteen. Ryhmässä jaetaan linkkejä, vinkkejä, kuvia, videoita, suunnitellaan miittejä ja nautitaan mahdollisista yhteistyökuvioista.

Kalenterihulluus sai minut siis taas keräilemään erilaisia askartelujuttuja. Nyt on keräilty tarroja, papereita, washiteippejä, leimoja sekä hyviä kyniä. Ja piitihän ne saada kunnolla että löytääkin jotain. Mulla pitää tavarat olla järkässä jotta voin työskennellä. Kuukauden verran scräppäsin, tuunasin ja askartelin keittiönpöydän ääressä, kunnes tämä pöytä tuli puheeksi äitini kanssa. Hänellä oli pöytä, joka ei ollut aktiivisessa käytössä. No minähän sitten eilen menin ja kävin nappaamassa pöydän mukaani. Pyyhin pölyt ja täytin ihanuuden askarteluihanuuksilla.

Lisäksi tuunasin pöydälle sopivan lasinalusen washiteipeillä, lasinalunen pääsi ainakin hetkeksi kauniin Vanilja kynttilän alle.

Pöydässä oleva lukollinen laatikko olikin yllättävän pieni, mutta aina kivasti sinne sai kaikkea erilaista pientä mahtumaan. Teipit, kynät, leimasimet, liimat, sakset, klemmarit ja niitit saivat kodin laatikosta.

Pöydän päälle asettelin Ikeasta ostetun laatikon. Laatikosta löytyy pääasiassa tällä hetkellä vain minun Post It-note muistilaput. Lehtilaatikoissa on tarroja, papereita ja extra muistivihkoja.

Lisäksi pöydästä saa vetämällä extra pöydän sivulle, siellä säilyy 12x12" paperit.

Tälläinen työtila minulla, olohuoneen nurkassa. Kesällä kiva tehdä hommia kun pöytä sijaitsee ihan parvekkeen oven vieressä. Raitista ilmaa ja lämmintä tuulta (kunhan saamme kuuma kesän).

Oletko sinä kalenteri-ihmisiä? Tuunailetko kalenteriasi?
Tule mukaan mukavaan ja lämpöiseen Facebook ryhmäämme!

Mukavaa kevättä!
2 kommenttia:

  1. Ompas yllättävän kätevän näköinen askartelutila noin pieneksi pöydäksi :) Minun kalenterini ei ole koskaan washi-teippiä kummempaa nähnyt, joskus olen uuden leiman sinne leimannut muistoksi.

    VastaaPoista
  2. Tosi söötti askartelupiste sinulla. Kyllä tuollainen pöydän ääressä on mukava tuunailla kalenteria. Minäkin koristelen myös kalenteriani ja kuulun myös tuohon Kalenterimanian hulvattomaan ryhmään.
    Kalenterin tuunauksen ohessa minä myös skräppään, teen minialbumeja ja kortteja.

    VastaaPoista