lauantai 27. helmikuuta 2016

Askartelukirppis 6.3

Ainainen ongelma miten saa askartelutarviikkeet järjestykseen ja mahtumaan. No minä nyt ratkaisen osittain ongelman osallistumalla askartelukirppikselle ja myymällä sellaista jota ei ole tullut käytettyä.

Ollaan muutettu ja taas on uudet järjestykset tavaroilla, koitan saada tässä keväällä kuvia tänne uudesta askartelutilastani. Nyt täällä täysi kaaos kun kirpparille kamoja hinnoittelen.

Pari korillista kuvioleikkureita jo hinnoiteltu. Nyt sitten stanssien ja kohokuviotaskujen kimppuun :) edessä vielä paperit, leimasimet, nauhat, kukkaset ja koristeet. Taitaa tulla aika paljon askartelutarviketta mukaani matkaan. Kaikki myyn kirppishinnoin, valtaosa on "mun on pakko saada" ja "aivan ihana juttu" jotka sitten vaan jääneet käyttämättä taikka mieli/maku on muuttunut ajan saatossa. Kannattaa siis ensi sunnuntaina suunnata tuonne Taavan järjestämälle askartelukirpparille.

Täältä lisää tietoa ;)

Carola

1 kommentti:

  1. Mäkin aina aika ajoin myyn vanhaa pois niin saa uutta tilalle. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista