torstai 3. marraskuuta 2011

Maijun päivänvalolamppu ja kuvausteltta

Minä myös olen päivänvalolampun vannoutunut käyttäjä. Päivänvalolampun oiva kumppani on tietenkin myös kuvausteltta. Itse omistan kaksi kuvaustelttaa, joita molempia käytän ahkerasti. Oman päivävalolamppuni tilasin pari vuotta sitten Englannista.Ensimmäisen kuvausteltan ostin Maitolaiturilta puolitoista vuotta sitten. Korttien kuvaaminen helpottui heti kun aloin kuvaamaan niitä kuvausteltassa.Toisen kuvausteltan ostin alkuvuodesta. Tuli ensiksi ostettua liian iso omaan käyttööni eli ostin teltan kokoa 90 x 90 senttiä. Viime kesänä vaihdoin tuon teltan vähän pienempään eli 60 x 60 senttiseen, joka soveltuu mun tarkoituksiin paljon paremmin. Tämän teltan valotus voidaan hoitaa myös niin, että valot asetetaan teltan ulkopuolelle ja kohdistetaan sisälle päin.

Ja mikä tärkeintä, lampun saa taitettua kasaan ja myös kuvausteltat säilyvät todella pienissä tiloissa, kun ne voidaan taittaa hyvinkin pieneen tilaan.


Maiju

3 kommenttia:

  1. Kuvausteltta näyttää hyvältä ratkaisulta ainakin silloin kun tavaraa on pöydät täynnä, niin kuin itselläni.

    VastaaPoista
  2. Mä niin tarvitsen tuollaisen kuvausteltan! Isäntäkin varmasti kiittäisi kun kuvailee silloin tällöin mm.pienoismalleja:)

    VastaaPoista
  3. Kuvausteltasta en luovu. Suosittelen harkitsemaan oikeaa kokoa. Tuo 60 x 60 on ihan ok, mutta saattaisi riittää 45 x 45 cm:kin. Varsinkin jos valaisee teltan ulkopuolelta.

    VastaaPoista