torstai 15. syyskuuta 2011

Lisää lukemista


Oma lehtisuosikkini on tänä syksynä ollut Where Women Create -lehden erikoisnumero, jossa on kuvia ja esittely monesta inspiroivasta askarteluhuoneesta. Kuvien lisäksi myös tekstit ovat tosi kiinnostavia ja lehti on todella paksu.


Lehden nimestä huolimatta mukaan on huolittu myös yhden miehen eli Tim Holtzin askarteluhuone. Lehdessä on todella monen tyylisiä huoneita: runsaita ja pelkistettyjä, värikkäitä ja hillittyjä. Itse ihastuin erityisesti Heather Baileyn huoneeseen, josta kuva alempana.


Tätä lehteä ei taida vielä olla Suomessa myynnissä, mutta kannattaa kysellä, ottaisiko joku kauppa lehden valikoimaansa. Mikä sen mukavampaa kuin ihailla toinen toistaan ihanampia askarteluhuoneita; lehdessä on Tim Holtzin lisäksi monen muunkin kuuluisuuden kuten (Suomessakin käyneen) Becky Higginisin ihana, erittäin toimivan oloinen askarteluhuone. Alla tosin kuva ihan toisesta järjestelmällisestä huoneesta...

5 kommenttia:

  1. Kiva kun esittelit tämän lehden. Alkoi kyllä kiinnostamaan ;)

    VastaaPoista
  2. Hassua, näyttää olevan rerun vuodentakaisista jutuista. Omituisia ovat jenkkikustantajat. On toinenkin lehti joka kertoo askarteluhuoneista, sen nimi on Studio.

    VastaaPoista
  3. Hmmm, taas yksi hyvä syy voittaa ensi viikon lotossa ;) Keittiön pöydän nurkka ei ihan vedä vertoja noille huoneille :D

    VastaaPoista