tiistai 13. syyskuuta 2011

Askartelutarvikkeiden sisustuslehtiä ja -kirjoja

Minusta on ihana lueskella lehtiä ja kirjoja, jotka koskeva askartelutarvikkeiden sisustamista. Kun omistan paljon tarvikkeita, täytyy aina etsiä uusia ja uusia säilytystapoja säilytykselle.

Tässä esittelen muutamia koettuja alan julkaisuja.

Tämä Creating Keepsakesin säilytyksen erikoisnumero ilmestyi viime keväänä. Pitkään taistelin itseni kanssa, että tilaanko sen, koska postikulut Suomeen maksoivat niin paljon lehden hintaan nähden. Lopulta sen sitten kuitenkin tilasin. Tykkäsin lehdestä kovasti ja siinä oli ihania vinkkejä säilytykseen.

Tämä ruotsalainen 101idéer-lehti on mun yksi suosikkini. Lehdessä on paljon käsillä tekemistä, mutta säilytysideoitakaan ei ole unohdettu. Mielestäni lehti huomioi hyvinkin paperiaskartelijat. Tätä lehteä myydään myös päivittäistavarakaupoissa.

The Organized & Inspired Scrapbooker
-kirjan ostin vuosia sitten ystävältäni. Kirjassa on ihania vinkkejä ja kaivan sen aina uudestaan ja uudestaan hyllystäni selatakseni kirjan vinkkejä.
Maiju

2 kommenttia:

  1. Creative Spaces ON hyvä :o). Pitäisköhän taas illan pimeinä tunteina kaivaa lehti esiin ;o)

    VastaaPoista
  2. Organized & Inspired Scrapbooker on minustakin tosi hyvä. Baula laittoi muuten omansa juuri huuto.nettiin erittäin edullisella hinnalla, jos joku etsii: http://www.huuto.net/kohteet/the-organized--inspired-scrapbooker/191104014

    VastaaPoista