tiistai 9. elokuuta 2011

Puusepät huhuu

Kuka haluaisi alkaa valmistaa leimasinmusteille tarkoitettuja, suomalaisiin koteihin mitoitettuja pöytähyllykköjä? Ja puisia, pyöriviä telineitä leimasinmusteille sekä kuviolävistimille? Olen ihaillut monessa ulkomaisessa blogissa käsityönä valmistettuja, juuri sopivan kokoisia telineitä musteille, kynille ja kuviolävistimille.

Esimerkiksi nämä valmistajat (eivät toimita Suomeen) tekevät askartelijoille räätälöityjä säilytystelineitä:

- http://www.stampinthings.com/index.html
- http://organizemore.com/
- http://ribboncarousel.com/

Uskon, että vastaaville tuotteille löytyisi kysyntää myös täällä ja moni tukisi mielellään kotimaista käsityötä, kunhan mitat ja toimivuus olisivat kunnossa. Valmistamisen ei tarvitsisi olla päätoimista, esimerkiksi Tintin tekemät Distress Ink -salkut ja Elliksen paperilokerikko ovat hyvä esimerkki siitä, miten yksittäinen harrastaja osaa suunnitella ja tehdä juuri oikeanlaisia säilytysratkaisuja <3 Valmistaisipa joku nyt myös sopivan kokoisia, pyöriviä leimasinmustetelineitä askartelijoiden käyttöön.

Kuva Tintin tekemästä Distress Ink -musteiden hyllyköstä:

3 kommenttia:

 1. Minä olisin myös kiinnostunut tilaamaan tuon Elliksen paperilokerikon. Itsellä ei ole tarvikkeitä eikä missään lähellä ole paikkaa, jossa tuollaisen voisi sahauttaa :o(

  VastaaPoista
 2. Itellä on työn alla tuo Elliksen paperilokerikko.

  VastaaPoista
 3. Heippa askartelijat!

  Minulta käytiin tiedustelemassa Intohimona askartelu-messuilla josko meillä valmistettaisiin tuon edellä mainitun tyyppisiä lokerikkoja ja salkkuja. Salkkuja ainakin mieheni uskoi järjestyvän ja katsotaan mitä kaikkea muuta lisäksi.=) Nyt vaan menee pieni hetki, muiden töiden takia, ennenkuin saadaan valmista tuotetta, mutta...olkaa hetki kärsivällisiä niin saadaan teille malleja.

  VastaaPoista