tiistai 2. elokuuta 2011

Kesätauolta terveisiä

Blogimme palaa pikkuhiljaa kesätauolta. Toivottavasti kesä on mennyt kaikilla hyvin. Aloitamme muutamilla ajankohtaisilla asioilla.

Haluatteko esitellä askartelutilanne blogissamme?
Haluaisimme esittää toivomuksen blogimme lukijoille. Jos haluatte esitellä Askartelutilablogissa säilytysratkaisujanne, laittakaa tämän blogin sähköpostiosoitteeseen pari kuvaa huoneistanne ja linkki postaukseen joissa tilaanne esittelette. Niin muutkin pääsisivät ihailemaan säilytysratkaisujanne ja työtilojanne. Ottakaa rohkeasti yhteyttä. Askartelutilan sähköpostiosoite on askartelutila@gmail.com

Xing heitti ennen taukoa blogissa haasteen Luovu jostakin.
Haastearvonnassa arvontavoitto osui Pöydän kulmalla näpertelijään. Onnea voittajalle. Laitatko askartelutilan sähköpostiosoitteeseen yhteystietosi, jotta arvontavoitto voidaan toimittaa sinulle.

Tässä olisi vielä yksi vinkki Copic- ja ProMarker-tussien säilytykseen:
Hitaasti mutta varmasti aloitamme blogin päivittämisen. Elokuu menee vähän harvemmilla postauksilla. Tervetuloa kaikki siis seuraamaan ja myös jakamaan vinkkejänne eteenpäin.

Maiju

3 kommenttia:

  1. Kiitos Maiju linkistä, mietin asiaa yön yli ja juuri siirsin omat tussini samankaltaiseen säilytykseen. :)

    VastaaPoista
  2. Itse ajattelin kokeilla myös tätä systeemiä. Mulla pitäisi olla Lidlistä jossain vaiheessa ostettu tällainen laatikko vaatehuoneen nurkassa ;)

    VastaaPoista