maanantai 27. kesäkuuta 2011

Blogi kesätauolle... ja haaste!


Askartelutilan blogi lomailee 27.6.-1.8. Kesätauon aikana ovat tauolla myös viikottaiset unelmahuonelinkit, ja sähköpostiin vastaaminenkin tapahtuu viiveellä eli viimeistään elokuussa.

Tauon aikana kannattaa osallistua Luovu jostakin -haasteeseen. Haaste käynnistyy täältä, tänään, ja tarkoituksena on antaa ylimääräinen askartelutarvike (tai useampi) jollekin, jolla on niille käyttöä, ja blogata tai kertoa aiheesta tämän postauksen kommenteissa. Kerro mistä luovuit, miksi ja kenelle tai minne se meni. Blogittomatkin voivat siis osallistua. Huomiottehan, että kyseessä ei ole vaihto tai ylimääräisen tarvikkeen myyminen, jotka nekin ovat hienoja juttuja, vaan itselle ylimääräisen tarvikkeen lahjoittaminen jollekin, jolla on sille käyttöä. Luovu jostakin -haasteessa askartelutarvikkeen voi antaa toiselle askartelijalle, kesälomailevalle koululaiselle tai esimerkiksi lastentarhalle, turvakodille, nuorisotaloon... Askartelutarvikkeille on varmasti tarvetta monessa paikassa. Osa paikoista voi olla lomalla heinäkuussa, mutta varmasti kesälläkin tarvikkeet löytävät tarvitsevansa.

Osallistumisaikaa on 1.8. asti ja osallistuneiden kesken arvotaan englanninkielinen lehti, jonka aiheena on askartelutarvikkeiden säilyttäminen. Osallistuminen tapahtuu jättämällä kommentti tähän postaukseen yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Luovu jostakin -haasteen löytää esim. Xingin blogista, jossa luovutaan tänään muutamasta leimasimesta...

Mukavaa ja aurinkoista kesää!

4 kommenttia:

 1. Lahjoitin blogini kautta eteenpäin kolme Scrapbooking m.m. -lehteä sekä boksillisen sanoja ystävälle, joka oli käymässä. Lehtien mukana lähti myös muutama paperi ja muuta pientä.

  Lehdet lähtivät eteenpäin, kun eivät enää minua inspiroineet, mutta toivottavasti muita vielä. Muut tarvikkeet olivat olleet käyttämättöminä jo jonkun aikaa, joten hyvä, jos muilla ne menevät käyttöön.

  Tässä on blogipostaus aiheesta: http://paperiliitin.blogspot.com/2011/07/lahjoitus-give-away.html

  VastaaPoista
 2. Lahjoitin tällä viikolla askartelukaverilleni käyttämättömän, minulle ylimääräisen kaatoalustan ja pari kertaa kokeillun musteen, joka ei ollut minun juttuni. Aiemmin olen lahjoittanut hänelle mm. kuviosakset, leimasimen ja joitain koristeita. Aloitin aikoinaan askartelun itsekseni ja minua harmitti, kun aina piti ostaa kaikki, mitä halusi vain kokeilla. Siksi lahjoitan mielelläni aloittelevalle askartelijalle "näytteitä" ja minulle tarpeettomia tarvikkeita.

  VastaaPoista
 3. Aika vähän on viime aikoina tullut luovuttua mistään. Salaisten toiveiden kautta kk:ssa tuli ennen paljonkin laitettua, vaan nyt on ollut arki kiireistä. Maltoin minä sentään tässä yksi päivä luopua muutamalle kaverilleni joistain tavaroista. Tuttavani sai hieman nauhoja ja valmiiksi stanssailtuja kuvioita. Toinen tuttavani sai nauhaa ja pitsiä ja läjän muovikukkia, en oikein osaa itse niitä käyttää, ja silti on tullut säästettyä. Olen myös alkanut kerätä annetaan laatikkoa, ajattelin että siitä sitten vähitellen annan sille ken tarvitsee kunhan on tarvetta. Nyt ainakin on yksi muste lähdössä maailmalle kunhan saaja tulisi sen hakemaan :D Kummillenikin lupasin tässä lähettää paketillisen vauvakorttitarpeita, niin pääsee kokeilemaan askartelua :)

  VastaaPoista
 4. Olin aivan unohtanut tämän *nolo*. Salaisten toiveiden kautta on myöskin tullut lahjoitettua jotain. Kotona meillä asuu sellainen näpertäjä (tytär 7-vee), ettei paljon mitään lahjoitettavaa jää. Päiväkotiin ja seurakunnan päiväkerholle on menossa tapetteja ja voipi olla, että sinne sujahtaa mukaan jotain muutakin ;o)

  VastaaPoista