keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Nauhoja.. ja helposti toteutettavia ideoita niiden säilyttämiseenMinulla on aika samanlainen tapa säilyttää nauhoja kuin Carolalla pitsien kanssa. Olen kieputtanut nauhat vanhanaikaisten, puisten pyykkipoikien ympärille. Pyykkipojat hankin aikoinaan jo toimintansa lopettaneesta Ihan pienestä putiikista, jossa oli muutenkin sympaattisia säilytysjuttuja. Vinkatkaa, jos tiedätte missä vastaavia on tällä hetkellä... Nauhojen ja pitsien vieressä on myös lanka ja paperinaru sekä kaikki paperin ompelemiseen liittyvä, esimerkiksi pistelyalusta ja pistelymallit.

Nauhat ovat kantensa kadottaneessa pakastusrasiassa, joka sijaitsee askartelukaappini vetolaatikossa. Kuten muittenkin askartelutarvikkeiden kanssa, tykkään siitä että rasian voi nostaa esimerkiksi sohvalle ja järjestää nauhat siinä vaikka uutisia katsellessa. Ei siis tarvitse ensin tyhjentää koko kaappia ja sitten järjestää.


Toinen tapa, joka ei liity nauhoihin, mutta voisi toimia myös niillä, on käytössä koristeteippien kanssa. Hyödynsin askartelukaapin eli Lundia-hyllyn rakenteet laittamalla kepin poikittain koristeteippien telineeksi. Siihen ideaan olen erittäin tyytyväinen: ei maksanut mitään ja koska keppi lepää hyllytason kiinnikkeiden päällä, se on helppo nostaa pois, kun haluaa laittaa uuden koristeteipin telineeseen.

Vastaavan idean voisi toteuttaa myös seinällä, jos kiinnittää keppejä esimerkiksi kahden puunpalasen väliin. Tässä sellainen on tehty todella huolella ja näyttävästi. Toinen erittäin edullinen, nopeasti toteutettava idea on kepit + muovinen kori, jossa on aukkoja. Voisin kuvitella, että vastaavia koreja löytyisi monesta kylpyhuoneesta tai varastosta täysin tarpeettomana.

Xing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti