maanantai 30. toukokuuta 2011

Nauhojen ja pitsien säilytys

Nauhojen säilytykseen on monta tapaa, parasta ei ole vielä löytynyt.
Osan nauhoista säilytän alkuperäisissä pakkauksissa mutta muitakin tapoja on käytössä.
Koska minulla on niin vähän seinätilaa olen hyödyntänyt vaatehuoneen oven. Nauharullien säilytys Ikean verhotangoilla on edullinen ratkaisu. Tanko on sopivan ohut, joten useimmat rullat mahtuvat tangolle. Tangot maksavat 1€ kpl. Oikeastaan haluaisin tankojen tilalle hyllyt mutta ainakaan toistaiseksi en ole saanut aikaiseksi hyllyjä. Samettinauhat roikkuvat puolissa. Stoppariksi puoliin olen pujoittanut puuhelmeen vahatun puuvillanyörin ja siten rullan saa roikkumaan.

Nauhoja tuunatussa nauhalaatikossa, hankittu Presentosta.

Varsin sekalaisen näköinen kuva. Pussukka on tullut ihonhoitotuotteiden kylkiäisenä. Olen crop-a-dile laitteella painanut pussukan täyteen reikiä. Säilytän nauhanpätkäni näin.

Lähes kaikki pilkulliset nauhani roikuvat pahvinpalasessa, joka on pujoitettuna saranarenkaaseen.

Otan talteen myös vaatteista ripustuslenkit ja muutkin kierrätyskelpoiset nauhat ja narut. Joutavat asumaan tällaiseen Ikean lokerikkoon.


Pitsinauhojen säilytykseen on monta tapaa. Tässä yksi minun tavoistani. Toimii oikein hyvin jos on lyhyempiä pätkiä pitsiä.
Olen tällaiset "wanhanajan" pyykkipojat ja lankarullat hankkinut Presentosta. Mutta näitä on ainakin Sinellissä myynnissä. Ostan usein pitsiä metrin tai kahden pätkissä joten mahtuvat hyvin kierrettynä pyykkipojan ympärille, kiinnitän nauhanpään nuppineulalla.

2 kommenttia:

  1. Pyykkipojat ovat kyllä hauska idea! Niitä pitää mielellään juuri tuolla tavalla vadissa esillä, kuin pitsisiä pikku-ukkoja.:)

    VastaaPoista
  2. Ihana säilytysideat taas Carolalla ;)

    VastaaPoista