keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Samantyylinen esine, kolme käyttötapaa / Maiju

Päätimme Carolan ja Xingin kanssa esitellä vuorotellen yhden esineen ja sille kolme erilaista käyttötapaa. Kyseessä on CD- tai DVD-hyllyköt tai -telineet. Ensimmäisenä vuorossa minun tapani.

Ystäväni Riitta aikoinaan minut villitsi näihin DVD-hyllyköihin. Silloin ei ollut itselleni tullut mieleenikään, että kuinka käteviä nämä hyllyt ovat säilytyksessä. Usein nämä hyllyköt ovat hinnaltaankin ihan toista luokkaa kuin johonkin muuhun tarkoitukseen tarkoitukseen suunnitellut pienilokeroiset hyllyt.


Viime vuonna sitten edessä oli askartelutarvikkeiden uudelleenjärjestely tilassani ja mietin kovasti, että miten tämän suuren tavaramäärän saa käden ulottuville järkevästi. Asiaa jonkin aikaa mietittyäni ja erivaihtoehtoja punnittuani tuli mieleeni, että mitä jos ostan pitkän DVD-hyllykön ja kääntäisin sen seinälle vaakatasoon. Näitä hyllyköitähän löytyy ainakin huonekaluliikkeistä ja isoista tavarataloista.

Teline kiinnitettiin muutamalla ruuvilla seinään ja on käytössäni todella järkevä ratkaisu:


Jonkin aikaa sitten törmäsin Lidlissä vähän lyhyempiin hyllyköihin ja ostin niitä ihan alkuperäiseen tarkoitukseen. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta kokeilla, että miten hyllyt toimivat jos on käytössä vain pieni askartelupöytä. Hyvin uskon tämän ratkaisun toimivan. Tässä siis vinkkinä niille, joilla on käytössä työpöytä ja haluavat lähietäisyydelle mahdollisimman paljon tarvikkeita. Kahdella DVD-hyllyllä saat hyvin lisätilaa työpöydällesi. Näiden hyllyjen päälle voi vielä kätevästi kasata vaikka läpinäkyviä Palaset -sarjan laatikostoja, jotka mun mielestä on niin käteviä säilytykseen. Tai vaihtoehtoisesti säilyttää hyllyn päällä, jotain korkeampia esineitä, jotka eivät mahdu hyllykköön.Tässä vähän lähikuvaa hyllyistä:Tässä lähikuvaa Palaset sarjan läpinäkyvistä laatikostoista:Maiju

1 kommentti:

  1. Hyvä idea, mullakin on ollut käytössä 2 mustaa dvdtornia joissa on kirsikkapuiset rulo-ovet. Nyt siirsin niistä askartelukamat jemmaan ja laitoin pokkarit tilalle. Tosin aion niistä hankkiutua eroon, eli jos joku tarvitsee vaikkapa askartelukamoille, lähtee halvalla Turun seudulla.

    VastaaPoista