maanantai 28. maaliskuuta 2011

Maijun leimasimien säilytys

Itse olen vuosien mittaan kokeillut monenlaisia säilytystapoja leimasimille. Suurella leimasin määrällä täytyy oikein miettiä, että mikä säilytystapa olisi järkevin tapa säilyttää niitä.

Osa leimasimistani on kiinnitetty Clip it Up -telineeseen pusseineen. Itse pidän kovasti tästä säilytystavasta. Tästä telineestä löytää aika helposti etsimänsä, kunhan leimasimet on jokinlaisessa järjestyksessä joko valmistajan tai teeman mukaan.


Tekstileimasimia säilytän DVD-koteloissa (kotelot on tilattu ulkomailta). Näissä koteloissa on helppo kuljettaa leimasimia myös mukana erilaisiin tapahtumiin.Puupalikallisia leimasimia säilytän Elfan korivaunussa:


Kun liikun paljon messuilla demoilemassa, niin messuille kulkee leimasimet Tim Holtzin Stamp Casessa. Tim Holtzin leimasimet on kiinni myyntialustassa ja muut leimasimet on muovitaskujen takaosassa (muovitaskun sisälle olen laittanut leimasinten kuvat. Muovitaskut on kansion mukana tulleita ja erikoispaksuisia. Kansioon on saatavissa myös lisätaskuja.Aiemmin säilytin osan leimasimista laminoiduissa arkeissa mapissa.


Toiselle puolelle arkkia olin leimannut ja värittänyt kuvat, joita arkin toisella puolella säilytin:


Aiemmin minulla oli osa leimasimista keräilytaskuissa mapissa (keräilytaskut on ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta) ja olin leimannut erilliselle paperille kuvat mapissa olevista leimasimista:Säilytän usein leimasimia myös irtokarkkilaatikoissakin leimasimia, varsinkin uusimmat leimasimet odottavat näissä laatikoissa aina hetken ennen kuin pääsevät varsinaiseen säilytyspaikkaansa.

Maiju

2 kommenttia:

  1. Itse järjestin omat (vähäiset) leimani juuri kansioon ATC-taskuihin :)

    VastaaPoista
  2. Oi... Haaveilen niin tuosta clip it upista, ja varmaan pitkään saan jatkaakin haaveilua ;)

    VastaaPoista