maanantai 14. helmikuuta 2011

Tervetuloa

Halusimme perustaa blogin, josta löytyy askartelutarvikkeiden säilytysideoita helposti ja kaikki samasta paikasta.

Kimalleliimaa, stansseja, kuviopapereita, kadoksissa oleva paperinlävistin. Kuulostaako tutulta? Tässä blogissa on tarjolla ideoita ja vinkkejä korttiaskartelijoiden ja skräppääjien askartelutarvikkeiden järjestämiseen, välillä kuvia askartelupöydistä ja -huoneista ja linkkejä maailmalle.

Blogin takaa löytyy kolme innokasta askartelijaa, Maiju, Xing ja Carola, joista kukin etsii parasta säilytystapaa tarvikkeilleen.


Maiju on kortin tekijä ja samalla myös intohimoinen tarvikkeiden "keräilijä". Tykkää kerätä askartelutarvikkeita ja pitää erityisen tärkeänä myös sitä, että tarvikkeet on helposti löydettävissä ja jokaiselle tavaralle on oma paikkansa.


Xing on skräppääjä, joka tykkää itse tehdyistä koristeista, sotkuisista tekniikoista kuten maalien käytöstä ja hyvin organisoidusta askartelukaapistaan.

Carola on askarteluaddikti ja erityisen innostunut leimasimista ja korttiaskartelusta. Salaa hieman koruilee. Töissä askartelukaupassa, vapaa-aika kuluu askarteluhuoneessa puuhastellen. Tavarapaljoudesta huolimatta koittaa pitää järjestystä yllä.


Kuten Maiju joskus kirjoitti, askartelutarvikkeiden järjestäminen on ikuisuusprojekti. Tarvikkeiden määrä muuttuu, ja tilat ja mieltymykset vaihtuvat. Ihan heti aiheet siis tuskin loppuvat tästä blogista. Kaikilla meillä on erilainen tapa järjestää. Xing esimerkiksi käyttää paljon kierrätysjuttuja (kuten tyhjiä videokoteloita) järjestämiseen, Carolalla on hienoja itse tehtyjä säilytysratkaisuja ja Maiju ensisijaisesti etsii aina valmiita säilytysratkaisuja, tosin näitäkin välillä vaikka kaupan siivoustarvikehyllyiltä.


Uuden blogin kunniaksi järjestetään arvonta. Arvontaan voi osallistua:
- kertomalla kommenteissa, millaisista säilytykseen ja askartelutiloihin liittyvistä aiheista haluaisit lukea
- jos sinulla on oma blogi, kerrothan Askartelutila-blogista myös omassa blogissasi; se ei ole edellytys osallistumiselle eli arvontaan voivat osallistua kaikki

Palkintona Fiskarsin kuviosakset telineineen. Osallistumisaikaa on 28.2. asti ja arvonta suoritetaan heti maaliskuun alussa.
Palkinnon sponsoroi:Blogin ulkoasun suunnittelussa on ollut suureksi avuksi Lehtipollo. Lehtipollon luoman bloginapin löytää sivupalkista ja sen saa napata siitä omaan blogiin, jos haluaa.

Meille voi lähettää vinkkejä upeista ja omaperäisistä säilytysratkaisuista tai työtiloista. Jos sinulla on toiveita, ideoita tai kysymyksiä tai haluaisit kirjoittaa vierailijana tekstin jostain aiheesta, meidät tavoittaa sähköpostitse: askartelutila@gmail.com.


Jaettu idea on paras idea!

158 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille!Oman kaaokseni keskelle kaipaan käytännöllisiä vinkkejä siitä, miten edullisesti, mutta kuitenkin järkevästi voi säilyttää tarvikkeita.
  Ja luonnollisesti mukana upean palkinnon arvonnassa mukana!
  Hyvää Ystävänpäivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille.
  Kun huone on täysi vuosien takaista kamaa, niin tuntuu,että kaikki säilytysratkaisut kelpaa.
  HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

  VastaaPoista
 3. Kiva uusi blogi, innolla odotan säilytysratkaisuja. Itselläni on tällä hetkellä suurimpana ongelmana kukkien säilytys, siis niiden kimpussa tulevien varrellisten ruusujen jne, kimpun kun avaa niin loput kukat ovat levällään laatikossa ja sieltähän on aika vaikea löytää juuri oikea kukka :)

  VastaaPoista
 4. Kiitän jo Maijun jakamista ideoista liittyen fotopolymeerileimojen säilytykseen ja nuo valokuvien ja keräilykorttien muoviset lokerotaskut ovatkin hankintalistalla! Tätä ideaa voisi kuitenkin kehittää vielä eteenpäin. Onko muovitaskut paksuissa kansioissa, vai nostettaisko ne kuitenkin ClipItUpin tyylisesti roikkumaan? A4 muovitaskut taitaa olla vähän ahtaita ClipItUpissa? Ainakin jos kaikki on niitä. Kiitos uudesta hineosta blogistanne! :-)

  VastaaPoista
 5. Kaikki kelepaa, mutta nyt esim. on mm. "tapetilla" nuo monet paprut, missä niitä säilyttäisi, kannattaako leikellä pieniksi vai mitä niille pitäisi tehdä ja missä säilyttää, huoh....
  tervetullut on tämä blogi, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Jee, olen odottanut tämän aukeavan:-) Onnea blogillenne! Mielellään otan vastaan monenlaisia säilytysideoita ja kuvia erilaisista vaihtoehdoista tavaroiden järjestämiseen. Tässä teille yks linkkivinkki, jossa opetetaan miten voi ommella säilytyslaatikoita erilaisille askartelutarvikkeille: http://obsessivelystitching.blogspot.com/2010/02/storage-cube-tutorial-part-one-assembly.html

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle blogille!

  Itse toivoisin säilytysratkaisuja tavarapaljoudelle pienessa tilassa. Miten saisi järkevästi tavarat kaappiin, eikä tarvitsisi aina purkaa kaikkea ulos ennen kuin löytää etsimänsä...

  VastaaPoista
 8. Mahtava idea tällainen blogi. Minä tuskailen aina nuiden pienten lappusten yms kanssa. Esimerkiksi siis journaling lappuset, chipboardit ja sellaiset. Turhan usein tulee revittyä ne irti niistä 12 tuuman arkeista ja siitä se ongelma sitten tuleekin. :)

  VastaaPoista
 9. Tämähän on upea juttu tällainen blogi! Jos vain pääsisitte kurkistamaan keskelle askarteluroinan hullunmyllyäni( tosi epäsiisti ihminen olen juu), ymmärtäisitte miksi kaikki kierrätys yms. säilytysvinkit ovat kullan arvoisia.

  VastaaPoista
 10. Heti tuli mieleeni kuinka säilyttää paperit (esim 30x30 kokoiset) . huomasin etten ole ainoa tämän pulman kanssa. onnittelut uudelle blogille, täytyykin lisätä suosikkeihin ;)

  VastaaPoista
 11. 12x12 tuumaisten papereiden säilytykseen olisi kiva saada vinkkejä..sekä ideaa sekalaisen seurakunnan erikokoisten ja muotoisten maalipurkkien säilytykseen..

  Oikein ihanaa kun tällainen blogi perustettiin..tästä on paljon hyötyä.

  VastaaPoista
 12. Kaikenlaiset säilytysvinkit ovat tervetulleita. Tulenkin varmasti vierailemaan täällä säännöllisesti.

  VastaaPoista
 13. Minä olisin myös kiinnostunut lukemaan säilytysideoista, kun tilaa on vähän. Erityisesti olisin innostunut näkemään / lukemaan, miten muut säilyttävät nauhoja, naruja tmv. Itselläni ne ovat yhdessä laatikossa ja aina solmussa :-) Erilaisten askartelutilojen tiirailu kiinnostaa minua myös kovasti! ONNEA UUDELLE BLOGILLE!

  VastaaPoista
 14. Onnea uudelle blogille - mahtava idea!
  Minua kiinnostaa eniten pienen tilan säilytysratkaisut, miten kaiken saa näppärästi yhteen kaappiin. Omat tavarat ovat isoisä tekemässä klaffikaapissa.

  VastaaPoista
 15. Tämä blogi on todella tervetullut, kiitokset jo tässä vaiheessa tytöt :)
  Kaikenlaiset säilytysvinkit ovat minullekkin mieluisia, mitään erityistoivetta ei kuitenkaan tällä hetkellä ole, kaikki käy :)
  Arvontaan mukaan haluan minäkin.

  VastaaPoista
 16. Onnea uudelle blogille. Ja hyvää ystävänpäivää. Säilytysideoita ei varmaan koskaan ole liikaa. Tavaraa on karttunut runsaasti ja kaaoksesta sen yhden lempilävistimen tai kadonneen atc-korttikuvan etsiminen on joskus tuskaista. Kaikenlaiset säilytysvinkit on tarpeen, varsinkin kun tilaa on aika vähän. Postikorttikokoelmat, ristipistokama, lehtileikkeiden röykkiöt, selailua ja leikkelyä odottavat lehdet vie oman tilansa myös..

  VastaaPoista
 17. Onnea uudelle blogille!
  Periaatteessa ja aika pitkälti käytännössäkin itselläni on lähes 30 neliön huone askartelukäytössä ja luulisi,että kaikki on viimesen päälle järjestyksessä ja helposti löydettävissä.Viime kesänä inventoin kaikki ja järjestelin,mutta kun on todella iso työskentelypöytä niin siihenhän ne tarvikkeet pikkuhiljaa kerääntyvät ja täyttävät pöydän.Eli kyllä kaipaan hyviä vinkkejä kaikenlaiseen säilytykseen ja varmaan niitä täältä tuleekin löytymään.

  VastaaPoista
 18. Odottelen mielenkiinnolla, mitä kaikkia ihania vinkkejä tänne tulee. :) Oma harrastukseni on vielä aika aluillaan, joten tavaraa ei ole ehtinyt vielä kauheasti kerääntyä. Mutta saanpa nyt sitten vinkkejä heti alkutaipaleelta asti, miten pitää tarvikkeet järjestyksessä. :) Haaveissa olisi saada joskus tulevaisuudessa oma pariovellinen skräppäyskaappi,joten erityisesti haluaisin tutustua muiden ihmisten vastaaviin ratkaisuihin ja kuulla kokemuksia siitä, mikä on oman kaapin teossa onnistunut hyvin ja mikä huonommin.

  VastaaPoista
 19. Hienoa että joku panostaa tähänkin säilytyspuoleen. Säilytettävää löytyy niin paperesita, langoista, leimoista ja tilkkutyötarvikkeista. Niin ja minä kerään kaiken talteen että josko sitä joskus tarvii....
  Minä vielä korostaisin sitä että kuljettelen milloin mihinkin tarvikkeitani.
  Ja aina on kaikki hukassa suloisesti.

  VastaaPoista
 20. Hieno uusi blogi, kiitos tästä!

  Itselläni suurinta päänvaivaa tuottaa paperikukkien säilytys...

  Mutta kyllä kaikenlaiset vinkit askartelutarvikkeiden säilyttämiseen ovat enemmän kuin tervetulleita:-)

  VastaaPoista
 21. Kiva kun joku tosiaan panostaa säilytys-ongelmaan. Kaapit pullollaan tavaraa, mutta ei sitten löydä mitään, kun pitäisi löytää....Ihana blogi. Onnea sekä hyvää Ystävänpäivää kaikille kortti-askartelu henkisille ystäville:)

  VastaaPoista
 22. Oi että miten ihana blogi, oikein innolla odotan päivityksiä täällä =) Eniten ideoita itse kaipaisin noiden isojen 12x12 papereiden säilytykseen, sekä kuinka muut säilyttävät ylijäämä paperisilput joita myöhemmin voi tarvita ja mitä ei raaski poiskaan heittää =)

  VastaaPoista
 23. Ensiksi mulle tuli mieleen papereiden säilytys, kaikenkokoisten. Täällä näytti olevan toisillakin sama ongelma.
  Mukamas on hyvä säilytystilat, mutta kun niitä ei näe, ei muista käyttää !!! Tääkin on ongelmana mulla.
  Kiva kun tulee tällainen blogi. Nappi on siirretty omaani. Onnea teille !

  VastaaPoista
 24. Onnea uudelle blogille!
  Ainakin yhden säilytysidean olen Maijulta jo saanutkin. Nimittäin hankin sellaisen koritelineen (vaatekaapin sisälle tarkoitetun) joka ei ole sitä kallista Elfaa vaan edullisempi versio. Koreihin mahtuu paljon leimasimia ja mm 12' eli 30cm x30cm kartongit säilyvät ja löytyvät hyvin.

  VastaaPoista
 25. Kaikki säilytykseen liittyvä kelpaa. Ainakin kiinnostaa miten säilytätte esim boordileikkureita, stansseja... jne...

  Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 26. Onnea uudelle blogille!! Tämä tulee kyllä tarpeeseen!!
  Minä haluisin vinkkejä 12x12 papereille, kirjainten ja tarrojen säilytykseen. Minulle on tehty vaatekaappiin skräppäyspöytä :) Ovet saa kätevästi kiinni ja tavarat pysyy pikkusormilta piilossa (jos muistaa vaan laittaa ovet kiinni...)
  Osallistun tottakai arvontaan!!!
  Hyvää ystävänpäivää teille!!

  VastaaPoista
 27. Onnea uudelle blogille. Uskon että tällaista tarvitaan. Ideoita haluaisin sellaisista ratkaisuista joita voi esim. itse tehdä/tuunata jostain jo olemassa olevasta. Ettei aina tarvitsisi mennä ostotavaran puolelle. Ne kun ovat usein aika hintaviakin. Tosin ainahan ei selviä ilman niitäkään :)

  VastaaPoista
 28. Loistava blogi-idea! Oikeesti tuon todella IKUISUUS projekti... aina tarvitisi uusia ideoita jonkun asian säilömiseen - niin silloin kun jotain on vähän tai on kertynyt paljon. Odotan mielenkiinnolla tulevia juttuja...

  vinkkejä näin äkkiseltään sopii kaikki koristekamojen säilytykseen, työpisteen oraganisointi toimivaksi niin, että paljon kuitenkin saatavilla lähellä... jne.. onhan näitä!

  Tsemppiä blogin pitäjille!

  VastaaPoista
 29. Onnea tytöt uudelle blogille:) Minulle käy kaikki ihanat säilytysvinkit koska nyt ei mikään ole minkäänlaisessa järjestyksessä..paperitkin hujan hajan siellä ja täällä---usein myös karkuteillä:)
  Arvontaan tietenkin mukaan:))

  VastaaPoista
 30. Onnea uudelle blogille!

  Tämähän tuli melkein kuin tilauksesta, juuri muutama päivä sitten mietin (mutta en ole ehtinyt vielä kuukletella) ratkaisua reunalävistäjien säilytykseen. Itselläni vasta muutama, eli alle 10 kipaletta, marthan leikkureita ja pitäisi keksiä joku näppärä, pienen tilan ratkaisu millä ne saisi somasti esille niin muistaisi ja tulisi käytettyä enempi. Eli vinkvink :)
  Mukava että teitä on hieman erilainen kirjoittajakunta tuon suhteen miten ja mistä säilytykseen ratkaisuja haette. Se jujuhan se loppuviimein on se oleellisin, voi sitten itse keksiä sen oman näköisensä ja tapaisensa samaa ideaa hyödyntäen.

  VastaaPoista
 31. Onnea uudelle blogille! Onhan sitä odotettu kuin kuuta nousevaa...ainakin kommenteista päätellen.
  Itselleni kelpaa mitkä vaan säilytysideat, sillä tavaraa on kummasti kertynyt ja varsinaista omaa askartelunurkkaa ei ole. Poika välillä valittaa, että hei äiti pääsisinkö minäkin tekemään jotain OMAN kirjoituspöydän ääreen.
  Hauskaa ystävänpäivää toivotellen: Raili ;)

  VastaaPoista
 32. Onnea ja kiitoksia vinkeistä jo etukäteen. Olen lähdössä evakkoon putkiremontien tieltä ja yritän mahtua tavaroineni mökkistudioon (n. 15m2) ja sitten syksyllä tehdä uusiksi askarteluhuoneen.
  Kaappi ja seinäratkaisut kiinnostaa, koska pöytätilaa tarvitsee aina.
  Ikea metalliset laatikostot pöydän alla piilottavat paljon tavaraa;-))m

  VastaaPoista
 33. Onnea uudelle blogille!
  Kaikki vinkit ovat tervetulleita, mutta erityisesti toivoisin vinkkejä 12x12 -papereiden säilytykseen, askartelutilan valaistukseen ja siihen miten tavarat saisi järkevästi askartelupöydän ympärille, ettei koko ajan tarvitsi ryntäillä kaivelemaan jotakin jostakin :)
  Hyvää ystävänpäivää kaikille!

  VastaaPoista
 34. näyttääpä hienolta tämän blogin ilme!

  Eniten omassa askarteluhuoneessa ongelmia tuottaa BigShot ja stanssit ja leimasimien säilytys. Pöytätilaa kun en shotille olisi antaa, ja silti sen pitäisi olla näppärästi kädenulottuvilla ts. ei ainakaan kaapissa... Kaikki vinkit otetaan kyllä innolla vastaan.

  VastaaPoista
 35. ihana ja tarpeellinen blogi! onnittelut ja kiitokset tämän perustamisesta!

  mulla on tavarat säilössä (silloin harvoin kun ovat säilössä eivätkä pitkin pöytää..) kahdessa isossa vetolaatikossa, josta ne pitää siis aina nostaa esille, joten tällaiseen säilytysmuotoon kaipaisin hyviä vinkkejä. eli kivat pöytämallit tai koukut tms. ei onnistu, vaikka ne olisi usein niin ihaniakin.. :/

  VastaaPoista
 36. Ei niin väliä, kaikki uudet ideat ovat tervetulleita.

  VastaaPoista
 37. Onnea blogille, päivällä yritin jo kommentoida, mut eihän meidän työkoneelta saa mitää kommentteja laittaa, joten nyt uusiks sitten.

  Mä kaipaan vinkkejä olohuoneen nurkassa sijaitsevalle askartelutilalle eli pienen tilan vinkkejä.

  VastaaPoista
 38. Onnea uudelle blogille! Täällä onkin jo monta vinkkiä, mihin minäkin kaipaisin vastausta (mm. bigshot, paperinpalat,kukat) =). Lisäksi toivoisin, että tulisi paljon kuvia säilytysratkaisuista ja esim. esittelyjä muiden bloggaajien onnistuneista säilytysratkaisuista. Joskus olisi kiva äimistellä myös bloggareiden askartelutiloja, ainakin joskus amerikkalaisten sivuilla käydessä oon törmännyt ihan hillittömiin kotiaskartelutiloihin ja toisaalta törmännyt taas äärettömän toimiviin pieniinkin askartelutiloihin =D

  VastaaPoista
 39. Itselläni on aina kaikki paperit sikin sokin missä sattuu ja muovipusseissa ja muissa... eli niiden säilytykseen olisi kiva löytää jokin ratkaisu kun tilaa on rajallisesti! :) Ja muutenkin vinkkejä kaipaisin juurikin näihin pieniin tiloihin, kun itsellä ei ihan ole sitä omaa askartelupöytää tai edes kaappia, kun pienessä kaksiossa asutaan :) toiveissa oma askartelusoppi on kunhan joskus omakotitalo saadaan tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 40. Moi! jeee :) ihanaa tällänen blogi, no...säilytysongelmia...mulla on ainakin papereiden, kukkien ja musteiden kanssa ollu viime aikoina pohdintaa että mitenkä ne laittais..

  VastaaPoista
 41. jaiks..nii ja se unohtu mainita, että kysymys kuuluu, säilytättekö ns. postitus tarvikkeita, että jos jollekin lähettelette, niin säilytättekö ne pakkaukset missä tulee omat tarvikkeet..ja MISSÄ te niitä säilytätte ja MITEN ettei ois miljoona eri kokosta sellopussia sekasin laatikossa ja puol vaatekaappia pahvikirjekuoria.

  VastaaPoista
 42. Oikein ihanaa, kun avasitte blogin tällaiselle säilytysratkaisuhöperölle, jolla kuitenkin on kaikki tavarat vähän siellä ja täällä ;o)
  Kaikki säilytysratkaisut kiinnostaa, mutta varsinkin pienet paperisilput on mulla ongelma. Ne kun jäävät aina laatikkoon eikä tule koskaan pengottua niitä sen vertaa, että saisi niistä jotain aikaiseksi.
  Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 43. Onnea uudelle blogille! Toivottavasti blogikin olisi hyvin järjestäytynyt :) Monilla ei digitaalinenkaan järjestys kohdallaan eli kategoriointi mitä sattuu. Ja olisi erittäin kiva tietää säilytystavaroiden hankintapaikat ja hinnat.

  Toivoisin blogista interaktiivista, jotta mahdollisimman moni eri tapa tulisi esille. Esim. kun kerrotte nauhojen säilytyksestä, voisi ilmoittautua vapaaehtoiseksi tai pyydätte kiinnostavassta säilytystavasta kertovaa kommentoijaa lähettämään kuvia ja selostuksen omasta säilytystavastaan, ja ne esiteltäisiin tässä blogissa.

  Itse kaipaisin vinkkejä koon 9/0 siemenhelmien säilytykseen. Torniratkaisuun ei ole kätevä matkalla, mutta vasta neljäs (!) ostamani kannellinen lokerikko pitää kaikki helmet omissa lokeroissaan. Senkin lokerikon lokerot ovatkin sitten kovin pienet. Muuta erityistä ei tule nyt mieleen, kaikki säilytysvinkit kiinnostavat.

  VastaaPoista
 44. Tosi siistin näköinen blogi, kivan ulkoasun olette saaneet! : )

  Vielä meillä ei voi puhua mistään askartelutarvikkeiden paljoudesta, mutta huomattu on, että vähänkin kanssa voi saada paljon sotkua. ;D Olis kiva lukea ideoita isojen kartonkien säilytyksestä, kun eihän ne mihinkään laatikkoon mahdu, kaapitkin on muuten vaan pullollaan.

  Ja jotain tolkkua noihin leimasimiinkin pitäis saada, tällä hetkellä siinäkin laatikossa vallitsee melkoinen kaaos... -.-'

  Melaniie

  VastaaPoista
 45. Oi, miten ihana aihe uudella blogilla! Tätä tarvitaan! Minulle kelpaa kyllä vinkit laidasta laitaan, painotus kuitenkin sanoilla edullinen, käytännöllinen, vähän tilaa vievä. Ja kierrätysjutut minuakin kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 46. Paperipuoli on pahasti levällään minullakin :(
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 47. MoikkaMoi,
  Onnittelut teille uudesta ja mielenkiitoisesta blogista!
  Leimasinten säilytyksestä haluaisin saada vinkkejä kun tilat ovat pienet sekä kukkasten säilyttämistä niin että ne olisi helposti otettavissa sekä 12X12 koon paperit!
  Hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 48. Kaikki säilytys vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan.

  VastaaPoista
 49. Onnea blogille!!!

  Mä kaipaisin vinkkejä, miten saada kaikki tarpeellinen käden ulottuville ;)

  VastaaPoista
 50. Innolla odotan jo koottoja teoksia kaiken maailman säilytysvinkeistä.

  Mulla on ikuisena ongelmana todennäköisesti täm': asutaan 5hlö 72 neliöisessä neliössä, jossa askartelutilaa on vain olkkarin lattialla reilu neliö. Pöydälle ei ole paikkaa, saati tarvikkeille, jotein askarteluintoa laimentaa hieman tuo tavaroiden nappaaminen smartboxeissa (6kpl) lattialla ja metsästyksen aloittaminen mistä mä justiinsakin juuri löydän sen paperin..mä muistan että se oli kai tässä laatikossa. Vaikka tavarat on järjestyksessä laatikoisssa, paperit omassaa, leimat omassaan etc, niin koskaan ei aikaa jää varsinaiselle askartelulle vapaa aikana kun se kaikki aika menee tavaroiden levittämiseen ja takaisin laittamiseen. Jos vain tällaisen mysteerikaavan saatte ratkaistua jossakin vaiheessa niin voitte olal varmoja että mä en lähde tältä sivustolta kulumallakaan :)
  ♥ Ihanaa ystävän päivää!

  Niin ja kierrätys ja tiptop hommat kiinnostaa, varsinkin jos ne saa näihin neliöihin sovellettua :)

  VastaaPoista
 51. Minua kiinnostaa kaikenlaiset ilmaiset tai pikkurahalla hommattavat/itsetehdyt säilytysratkaisut, erityisesti miten voi uusiokäyttää esineitä säilyttämiseen. :)
  Ja myöskin miten saa askartelutavarat mahdollisimman pieneen tilaan, mutta kuitenkin niin että ne on helppo ottaa ja käyttää!

  Ihana idea tämä sivusto ja iso kiitos teille että olette kiinnostunu jakamaan vinkkejä muille!

  VastaaPoista
 52. Kaikenlaiset vinkit on tervetulleita; minä vielä säilyttelen tavarani lähinnä pahvi-ja muovilaatikoissa. Joudun välillä nimittäin pakaamaan kaikki näkymättömiin... Haaveilen parhaillaan klaffi-lipastosta; liekö kellään sellaista askartelupisteessään?

  VastaaPoista
 53. innolla otan vastaan kaikki säilytystilavinkit, mutta kun kerran joukossa on myös salakoruilija, niin sieltä varmasti löytyisi myös korutarvikkeille vinkkejä. löytyykö blogi muuten jo blogilistalta? yritin kurkata, eikä osunut silmään, sitä kautta olisi kiva seurailla....

  VastaaPoista
 54. Onnea uudelle Blogille! Uskon että lukijoista ei tule olemaan pulaa. Kaikenlaiset säilytysvinkit ovat tarpeen, itselläni vielä hieman hakusessa tuo korttitornin järjestys ja kalustus.. Leikkureita, stansseja, papereita koristeita, kukkasia ja kyniä ym. tuntuu olevan ihan joka nurkka täynnä ja ikinä en löydä sitä mitä juuri silloin tarvitsisin. Sen kuitenkin tiedän ettei minulla vielä ole tuollaista Fiskarsin saksitelinettä ja sille olisi kyllä käyttöä ;)

  VastaaPoista
 55. Onnea uudelle Blogille!! Tuo paperipuolen säilytys taitaa minullakin olla aika ongelma ja noitten leikkureitten, kun ovat aika iso kokoisiakin moni niistä.

  VastaaPoista
 56. Onnea uudesta mielenkiintoisesta blogista! Ideat ja vinkit tarvikkeiden säilytykseen ovat enemmän kuin tervetulleita!! :) Lisäänpä bloginne lukulistalleni!

  VastaaPoista
 57. Tämä blogi aiheineen onkin äärettömän kiinnostava. Kivaa, että jaksatte koota tällaisiakin ajatuksia yhteen paikkaan. Itse kaipailen tällä hetkellä vinkkejä isompien kuin 12" paperien ja pahvien säilytykseen. Ja myös noiden fiskarssien kuvioleikkureiden säilytys on hakusessa.

  VastaaPoista
 58. Onnea uudelle blogille, todella mielenkiintoinen ja hauska idea! Itse kaipaisin vinkkejä avattujen tarvikkeiden säilytykseen (kuten tarrat joista osa on käytetty, kirjaimet joita on vielä vähän jäljellä, silppupaperit jne.), ne kun eivät enää näytä niin kauniilta kuin täydet pakkaukset... Ja tietysti myös digitarvikkeiden organisointi mietityttää!

  VastaaPoista
 59. Yhteistyö on voimaa ja sopii tosi hyvin näin ystävänpäivään. Minäkin pidän järjestyksestä, vaikkei se aina siltä näytäkään. Kaikki ideat otetaan mielellään vastaan!

  VastaaPoista
 60. Olisi kiva kuulla kierrätysideoista säilytyksessä. Onnea uudelle blogille ja hyvää ystävänpäivää kaikille! :)

  VastaaPoista
 61. Onnittelut uudelle blogille! Tää on sellainen blogi, jota varmasti tuun seuraamaan!! =)
  Miulle kelpaa kaikki ideat askartelutarvikkeiden säilyttämiseen! Miulla omassa askarteluhuoneessa vallitsee hallittu kaaos, mutta aina jotain on kateissa :D Ja sitten kun kaikille koristeilla ei oo omaa paikkaa vaan ne lojuu mikä missäkin, niin monet koristeet unohtuu sit jonnekin paprujen alle ja jää käyttämättömiks pitkäksikin aikaa! Joten kaikki ideat kelpaa miulle! :D

  VastaaPoista
 62. Onnea uudelle blogille! Kaikki ideat käyvät, niistä voi sitten poimia itselle sopivat!

  VastaaPoista
 63. Onnittelut uudelle ihanalle blogille! Olen hyvin vastaanottavainen kaikille uusille ideoille. Paperien ja säilytys tuottaa ongelmaa.

  VastaaPoista
 64. Toivon vinkkejä näihin olosuhteisiin:
  Askartelutarvikkeet yhdessä kaapissa tiukasti
  - minkä perusteella lajittelu laatikoihin
  Askartelutarvikkeet kannetaan keittiön pöydälle askarteluhomman alkaessa
  - tähän siirtämiseen jokin ratkaisu
  - - kaappiin ei sovi kantokoria

  VastaaPoista
 65. Onnittelut blogille :)
  Itse toivoisin vinkkejä kaikesta tilaasäästävästä säilytyksestä, kun on pienet tilat on sitten vielä pienemmät säilytystilat.

  VastaaPoista
 66. Onnea uudelle blogille! Ideoita otetaan vastaan :)
  Paperien säilytys on mm. yksi asia joka tuottaa päänvaivaa.

  VastaaPoista
 67. Hyvä idea tämä blogi. Ja jos toiveita saa esittää, niin kompaktit säilytysideat ovat tervetulleita. Tilaa kun ei täältäkään löydy oman kaapin vertaa, saati sitten että olis huone pelkille askartelujutuille.

  VastaaPoista
 68. Onnea uudelle blogille!

  Pienen tilan säilytysideat.

  Ja ehkä mukaan mahtuisi myös säilytysohjeita esim. tietyille kynille, glitterliimalle, leimasinmusteelle jne., eli sellaiset tuotteet joita pitäisi säilyttää tietyssä asennossa. Itse olen esim. miettinyt että onko siitä mitään haittaa jos säilyttää Stickles glitterliimat "makuuasennossa". Ja missä asennossa leimasinmusteet pitäisi säilyttää? Oikealla säilytyksellä varmasti pidentäisi tuotteiden ikää.

  VastaaPoista
 69. Onnea blogin alkutaipaleelle ja myöhemmällekin! Näin äkkiseltään tulee mieleen kaikki erikokoiset ja näköiset kuvioleikkurit; miten ne laitetaan kuriin. Myös kaikki kirrätysmateriaalista väsätyt säilytysmenetelmät kiinnostaa minua. Tietysti myös mukana noiden saksien arvonnassa! Onneksi niille tulee oma teline:)

  VastaaPoista
 70. odotan innolla loistokkaita säilytysvinkkejä...ei mitään erityistoiveita, olen "kaikkiruokainen"!! ihan kaikki ihanat ideanne tulen lueskelemaan.. =)

  VastaaPoista
 71. Onnea uudelle blogille.Mahtavaa tälläistä kaivattiin.T'' leimasinaddigtio on sekoittanut mein olkkarin ,mihinkään ei mahdu leimat ,ei paperi.nauhavarasto ongelma..Pöytä aina täynnä.Oma askartelutila olisi haave..

  VastaaPoista
 72. Hieno idea tällainen blogi. Uutta askartelijaa kiinnostaa kaikenlainen säilytyksen helpottaminen.

  VastaaPoista
 73. Odotan innolla kaikenlaisia vinkkejä. Hieno idea tämä blogi.

  VastaaPoista
 74. Mahdollisimman monipuolisesti noita ideoita tietty ja ehkä eniten noita koristeiden säilytys juttuja :)

  VastaaPoista
 75. Mahtavaa! Onnea ja menestystä blogille! Mielenkiinnolla seurailen ja etsin vinkkejä pienen askartelutilan ratkaisuihin, kun kaikilla meillä ei ole omaa askarteluhuonetta :)
  Tosi kiva arvonta palkinto! Toivottavasti tärppää :)

  VastaaPoista
 76. Odotan innolla uusia ideoitanne :) Mäkin oon kaikki ruokainen ideoidenne suhteen, koska etukäteenhän ei voi tietää mitä olisi voinut tarvita ;)

  VastaaPoista
 77. Onnea uudesta blogista!
  Monipuolisia ideoita pieneen askartelutilaan otetaan ilolla vastaan.

  VastaaPoista
 78. Tulen varmasti lukemaan tätä blogia paljon! :)
  Itse tahtoisin nähdä säilytysratkaisuja taustapapereille. Eli käyttämättömille ja sitten käytetyille. Kansio on tietty ihan hyvä ratkaisu, mutta olis kiva kuulla ideoita! :)
  Mullakin on paljon papereita ja ärsyttää kun käytetytkin paprut saattaa olla aika pieniä, ja paperit on ihan sikinsokin jossain laatikon pohjalla.

  VastaaPoista
 79. juu, sama pulma minullakin kuin jaanallakin ja ilmeisesti monella muullakin. miten ihmeessä nuo taustapaperit saisi jonkunlaiseen fiksuun järjestykseen. aina kun etsii jotain määrättyä kartonkia ja tietää sen olevan jossain, niin hermo menee sitä puoli päivää etsiessä....
  onnea uudelle blogille, jolla on jo monta pulmaa ratkaistavana!

  VastaaPoista
 80. Onnea uudelle blogille!

  Kaikki vinkit kelpaavat ja ovat enemmän kuin tervetulleita. "Askarteluhuoneeni" on ihan pelkkä räjähdys, josta ei löydä mitään =(

  Blogiakaan en ole, kun ei sitä ehdi pitämään... eikä sinne olisi pitkään aikaan ollut muuta kuin räjähdyskuvia laittaa, joten sitä odotellessa =)

  VastaaPoista
 81. onnea uudelle blogille!
  mä tahtoisin hyviä vinkkejä kuviokahva- ja boordilävistäjien järkevään sailytykseen.

  VastaaPoista
 82. ...ja miten tänne oikein edes kommentoidaan???

  T. äskeinen Anonyymi eli Marjo

  VastaaPoista
 83. Huippu että avasitte tällasen blogin! Onnea ja menestystä :)
  Mietin miten säilyttää stansseja sillai näppärästi ja turvallisesti ettei ne "kärsi".

  VastaaPoista
 84. Kaikki vinkit ovat tervetulleita mutta etenkin kiinnostavat ideat jotka myös näyttävät hyviltä, sopivat sisustukseen niin sanotusti. :)

  Mahtavaa, että tällainen blogi on laitettu pystyyn. :)

  VastaaPoista
 85. Onnea ja Ystävänpäivän iltaa tänne uuteen blogiin. Täys kaaoshan se vallitsee useinkin askartelunurkassa ja mielenkiinolla tulen kurkkailemaan, miten te kaiken saatte pysymään järjestyksessä. Mulle kelpaa kaikelaiset tavaransäilytysvinkit, kun kaikk ovat aina huiskin haiskin :)

  VastaaPoista
 86. Onnea uuteen blogiin! Minua kiinnostaa erityisesti kierrätysideat - sellaiset säilytysratkaisut, jotka ovat periaatteessa jokaisen ulottuvilla sekä rahallisesti että käytettyjen materiaalien suhteen.

  VastaaPoista
 87. Ihanaa, juuri tätä olen kaivannutkin. Paljon onnea uudelle blogille! Minulla on kolme murheenkryyniä 12x12 paperit, boordileikkurit ja kukat. Tuntuvat samat ongelmat olevan meidän kaikkien riesana.

  Mielelläni tietenkin ottaisin sellaisia säilytysvinkkejä vastaan jotka eivät aivan hirmuisesti kuluttaisi tuota lompakkoa. Mieluummin kun sitä ostelisi uusia tavaroita kuin säilytysratkaisuja! ;)

  VastaaPoista
 88. Onnea uudelle blogille.
  Kaikenlainen vinkki askartelutarvikkeiden ja paprujen yms. säilytykseen on todellakin tervetullutta.

  VastaaPoista
 89. Onnea uuteen blogiin! Olisi kiva nähdä esittelyjä suomalaisten askartelijoitten tiloista, niin että pääsisi näkemään ideoita käytännössä. Ja ahtaus + kaappiin piilottaminen täälläkin ongelmana.

  VastaaPoista
 90. Pienen tilan ja vähäisen ajan ongelmat. Tavarat kaapissa, askartelutuokioihin minimaalinen aika ja aika menee aina tavaroiden esille ottamiseen ja kaappiin sullomiseen. Askartelu jäänyt vähille tämän vuoksi.

  VastaaPoista
 91. Järkevä/ nopeasti esille otettavat laatikostot jossa olis helppo säilyttää askartelutavaroita.

  VastaaPoista
 92. Onnea uudelle blogille, tällaista varmasti tarvitaan. Kaikki ideat kyllä vastaanotetaan.

  VastaaPoista
 93. Kaikki ideat ovat ihan tervetulleita! Vielä jos keksisitte, miten epäjärjestystä rakastavan luonteen ;) saa pidettyä kurissa ja tavarat oikeasti paikoillaan, niin avot! ;D

  VastaaPoista
 94. Onnea uudelle blogille. Tämä tulee tarpeeseen =)
  Miten säilyttää paperit, taustatapetit jne siististi ilman ryppyjä? =) Siis kokonaisina... Tämä olisi minulle tarpeellinen idea...

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 95. Paperit on aina sekaisin ja hukassa just se mitä tarvitsisi. Siihen ohjeita ja neuvoja, kiitos.
  t. Pirjo I

  VastaaPoista
 96. Onnea uudelle blogille! Kaikki pieneen tilaan sopivat (ja mahdollisimman edulliset... tietty) säilytysideat tulisivat ehdottomasti tarpeeseen! Ihan leimasinten säilytyksestä paperikkoihin ja nauhoista kukkasiin.

  nimimerkillä: 2h+k :)

  Tämä onkin kyllä tosi mainio idea blogiksi. Saa koottua kokemuksia ja vaihdettua perhaita ideoita!

  VastaaPoista
 97. Hienoa! Ja Onnea blogille!
  Kaikki säilytykseen liittyvä kiinnostaa :-) Uusia ideoita pienten tavaroiden säilytykseen ja tietty unelmaskräppäyshuoneet on ihania.

  VastaaPoista
 98. Mahtava idea tämä blogi. Kaikenlaiset kierrätysideat on tervetulleita, valmiit, vartavasten askartelutarvikkeille tarkoitetut säilytyratkaisut kun on usein kalliita :D
  Lisäksi voisitte esitellä erilaisia lajitteluperusteita (erityisesti papereille), joista voisi sitten valita itselleen sopivimman

  VastaaPoista
 99. Onnea uudelle blogille! Stanssien (erityisesti niiden pitkien)säilyttämiseen olisi kiva nähdä jonkinlainen ratkaisu.

  VastaaPoista
 100. Heippa, haluaisin lukea Sizzixin stanssien säilyttämisestä sekä skräppipapereiden järkevästä arkistoinnista. Perheeseemme kuuluu myös syvästi heikkonäköinen askarteleva tyttö. Hänet pitäisi ottaa myös ko. asiassa huomioon. terkuin Sari

  VastaaPoista
 101. Onnea blogille ja kiitos myös siitä. Tulee varmaan jatkossa käytyä kurkkimassa ideoita täältä. Leikkurien säilytys tuntuu hankalalta, kun ovat kaikki eri mallisia ja toisaalta isommat leikkurit suht painavia, ettei voi ihan mihin tahansa päällimmaiseksi laittaa...

  VastaaPoista
 102. Tarpeellinen, uusi blogi!!! Onnea ja menestystä.
  Muistakaa myös pienet tilat:)

  VastaaPoista
 103. Hei! Säilytys ideoita ei ole koskaan liikaa,että kiitos näistä sivuista =) Itse kaipailen pieneen tilaan paljon mahtuvia säilytysratkaisuja sekä liki työskentelypöytää olevia säilytysideoita.

  VastaaPoista
 104. Kaikki säilytysvinkit kelpaavat, mutta erityisesti kiinnostaa, että miten saisi askartelutarvikkeet näyttävästui esille, mutta kuitenkin olisivat pölyltä suojassa.

  VastaaPoista
 105. Ongelmana itsellä paitsi liika tavara, myös unmounted leimasimet ja sälä...varsinkin sälä, joka tällä hetkellä on laatikoissa sängyn alla...

  VastaaPoista
 106. Onnea uudelle blogille. Ja kiitos jo tulevista vinkeistä etukäteen.
  T. Mervi

  VastaaPoista
 107. Onnea uudelle blogille! Lähinnä kiinnostaa tilaa säästävät ratkaisut: miten pienessä asunnossa saa helposti siivottua jälkensä = laitettua kaiken piiloon.

  Meillä samaa kirjoituspöytää käyttää äiti ompeluun, askarteluun, teini läksyihin, pöydällä on läppäri ja kynä/saksipurkkeja.... Tähän kun levittää vielä kasan papereita ym niin kaaos on valmis.

  VastaaPoista
 108. JA edellisen kommentin lähetti anonyymi M :)

  VastaaPoista
 109. Aika kiva blogi-idea!
  Kaikenlaiset säilytysvinkit kiinnostavat. Tarvitsisin vinkkejä papereiden säilytykseen. Ja koska kaikki rahat menee askartelutarvikkeisiin, niin sellaiset vinkit ja ideat kiinnostavat, jossa kierrätetään tai tuunataan vanhoista tavaroista uusia säilytysratkaisuja.

  VastaaPoista
 110. Onnea uudelle blogille!
  Itseäni kiinnostaa aivan kaikki säilytysideat, erityisesti pieneen tilaan sopivat.

  VastaaPoista
 111. Ihanaa kun keksitte tälläisen Blogin!!Tätä on kaivattu!! Mulle kelpaa kaikki vinkit mutta erityisesti nuo 30x30 paperit on minullekin ongelma.. siis niiden säilytys järkevästi!! Ja mielellään kierrätystä unohtamatta.. =).

  Onnea uudelle blogille<3

  VastaaPoista
 112. Hei, ja onnea vastasyntyneelle :)
  Itse olisin erityisen kiinnostunut kuulemaan hyviä vinkkejä stanssien ja leimojen säilytyksestä:)

  VastaaPoista
 113. Onnea mielenkiintoiselle blogille!! Odotan juttuja,kuinka säilyttää tarvikkeita ukavasti mahdollisimman pienissä tiloissa. Suurimmalla osasta tuntuisi aina olevan uupelo tilasta, varsinkin kun askartelutarvikkeitakin kertyy ajan kanssa ihan mahdottomasti!

  VastaaPoista
 114. Onnea uudesta blogista, jota tulen varmasti lukemaan säännöllisesti (kuten Maijun korttiblogiakin).

  Olisin kiinnostunut lukemaan juttuja säilytysratkaisuista jotka eivät ole jotain kalliita "merkkituotteita" vaan vaikkapa niksipirkan tyylisiä ideoita siitä kuinka vaikkapas uusiokäyttää sukkahousut askartelusäilytystilana :)

  VastaaPoista
 115. Onnea uudelle blogille!! Mä tykkäisin saada ideoita miten olis järkevintä isot paperi-ja kuvioleikkurit järjestää, ja isot, pitkät kynäpaketit??!
  Jään innolla seuraileen tapahtumia ja mainostan blogissani tietty tätä :)

  VastaaPoista
 116. Minua kiinnostavat eniten sellaiset säilytysratkaisut jotka ovat hankittavissa tai itse tehtävissä ilman rahallista panostusta, vaikkapa kierrätysmateriaaleista. Hyvä blogi-idea tämä, jään innolla seuraamaan!

  VastaaPoista
 117. Tosi tarpeeseen tuleva blogi! Minulla ei ole omaa askarteluhuonetta (tytär ei suostunut siirtymään saunaan, vaikka ehdotin...). Olen siis kiinnostunut kaikista näppäristä ideoista, joilla säilytystilaa saa lisättyä vähän pienemmissäkin tiloissa. Olen jopa harkinnut osaa keittiön kaapeista, jos saan vain keittiökamaa harvennettua..
  t.hamsteri

  VastaaPoista
 118. Onnea uudelle blogille! Tällainen tuli varmasti tarpeeseen. Mulle kelpaa kaikki vinkit ja ideat, mutta ensimmäisenä nyt tulee mieleen papereiden säilytys. Tällä hetkellä mun paperit on kahdessa muovilaatikossa, isot isossa ja pienet pienessä :) Korttien teko onkin mulla yhtä pläräämistä kun koitan löytää toisiinsa sopivia papereita, eli ei yhtään kiva juttu.

  VastaaPoista
 119. Onnea uudelle blogille! Tämä on enemmän kuin tervetullut! Itse kaipaisin vinkkejä kynien säilyttämiseen. Kaikenlaisia kyniä on kertynyt iso kasa ja suurin osa niistä kun pitäisi säilyttää vaakatasossa etteivät kuivu. Osa unohtuukin välillä rasioiden/penaalien pohjalle.

  VastaaPoista
 120. Kuten on jo moneen kertaan todettu, niin tämä blogi tulee todella tarpeeseen. Minä kaipaan jotain vinkkiä, miten voisin käyttää seiniä hyödyksi. Muuten säilytystila on jo kovin käytetty, mutta seinille mahtuisi. Lisäksi tietenkin sellaiset säilytysratkaisut kiinnostavat, jotka voi tuunata itsensä näköiseksi.

  VastaaPoista
 121. ONNEA! Ihanaa että tämä blogi perustettiin. Kaikenlaiset säilytys ratkaisut on tervetulleita =) (ei mulla oo kaaosta...)

  VastaaPoista
 122. Pienen tilan säilytysratkaisut on tervetulleita ja niitä varmasti tuleekin. Kun ei ole omaa huonetta eikä kaappiakaan, pelkkä pöytä-hyllyjärjestelmä olohuoneen nurkassa ja paljon laatikoita, niin pitäisi oikeasti järjestellä tarvikkeet hyvin.

  VastaaPoista
 123. Onnea uudelle blogille !!
  Kaikki säilytysratkaisut tervetulleita:

  VastaaPoista
 124. Oikein paljon onnea uudelle blogille!
  Minä tarvitsisin vinkkejä kuinka saan säilytettyä paperit siististi. Minun aivonystyräni eivät keksi millään kätevää ratkaisua.

  VastaaPoista
 125. Onnea uudelle blogille!

  Minä kaipaisin vinkkejä aloittevalle kortti/paperiaskartelijalle:
  Mitkä ovat ensimmäiset MUST-hankinnat esim korttien tekoa varten ja välineiden säilytykseen?

  Miten säilyttää helposti kasaan painuvia koristeita mm.kukkasia ja terälehtiä?

  Kiitti vinkeistä etukäteen!

  VastaaPoista
 126. Onnea uudelle blogille! Itse ainakin odotan innolla kaikkia mahdollisia säilytysratkaisuja. :D

  Eniten kaipaisin kuitenkin säilytysvinkkejä korttiaskarteluvälineille, ja pienessä tilassa. Eli ratkaisuja, jotka on helppo pienessä kämpässä säilyttää, ja kuitenkin niin ettei askartelua aloittaessa tarvitsisi järjestellä tavaroita esiin varttintuntia, vaan ne olisi jotenkin helposti käytettävissä ja esillä kun niitä tarvitsee.. ;) Eli jonkinlaista ihmettä siis kaipaisin. :D Tällä hetkellähän omat askarteluvälineistöni ovat kenkälaatikoissa, työkalupakissa ja vaikka missä purkeissa...

  VastaaPoista
 127. Minulle myös säilytys on ainainen ongelma ja siihen tarvitsisin todella kipeästi apua. Kaikki paikat on jo käytetty ja mietitty mitä seuraavaksi. Tarvitsisin ideoita miten voisin saada järjestelystä vieläkin toimivamman ja näin saada taas lisää säilytystä jotta voi taas ostaa lisää tavaraa ja täyttää ne ja taas olla samassa ongelmassa:D

  -Supu (Tuusula)-

  VastaaPoista
 128. Onnea uudelle blogille!

  Vinkkejä kaipaisin tarvikkeiden matkasäilytykseen. Aina välillä, kun on tarpeen ottaa kaikenlaista sekalaista tavaraa mukaan niin minkälaisia hyviä ratkaisuja tähän olisi tarjolla.

  VastaaPoista
 129. Modulaarinen säilytys eli tila tehokkaasti käyttöön joka senttiä myöten. Ja niin, että kasaa ei pureta, jos halutaan jotain sieltä kirjahyllystä esiin.

  VastaaPoista
 130. Kiva uusi blogi. Onnea!
  Minulla on askartelu jäänyt vähemmälle osaltaa siksi, että tavarat on siivottu tiukasti komeron uumeniin. Jos sieltä ottaa pienenkin paperinpalasen, kaikki räjähtää makuuhuoneeseen ja siivousurakka on kohtuuton. Eli vinkkejä toimivimpiin pienten tilojan säilytysratkaisuihin. Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
 131. Kiitos jo nyt tästä kiinnostavasta uudesta blogista! Olisi kiva saada vinkkejä mm. siitä miten säilyttää paperisilppuja ja pieniä mustetyynyjä käytännöllisesti.

  VastaaPoista
 132. Blogistanne on varmasti hyötyä jatkossa monelle! :) Itse haluaisin tietää miten säilyttää promarkereita? (pidentääkö vaakatasossa säilyttäminen kynien ikää..?) Minna olikin muutamaa viestiä aiemmin kysynyt samaa mitä ajattelin kysyä, eli miten säilyttää askartelutavaroita matkatessa? Repussa paperit taittuu, musteiden kannet saattavat aueta ym.

  VastaaPoista
 133. Onnea uudelle blogille! Ihanaa, että joku jaksaa perustaa tällaisen kaikille yleishyödyllisen blogin! Se vaan on niin, että usein kun päättää "tekaista kortin", homma jää puolitiehen, koska sitä yhtäkkiä huomaakin järjestelevänsä tavaroita tai ihmettelevänsä, että omistanko minä tällaisenkin... Askartelutilani on kokenut monia muutoksia, kun tavaraa vaan jostain kummasta kerääntyy. Joskus hyvin toiminut systeemi ei toimikaan enää... Tällä hetkellä suurimmat pullonkaulat ovat paperijämien systemaattinen arkistointi ja kukat.. Ja... On myös kiva tirkistellä toisten huoneisiin!! ;-)) - Riitta

  VastaaPoista
 134. Oikein sylintäydeltä ONNEA uudelle blogille !!
  On se kiva kun tämmöinenkin on keksitty. Ainahan sitä on tarvetta kaikille uusille ideoille. Mun suurimpana kompastuskivenä on noi NAUHAT !! Toki paljon muitakin säilytysratkaisuja tarvitaan ja otetaan innolla vastaan. Sillä niinkuin moni on todennut, se ON ikuisuusprojekti.
  Kiitos teille jo etukäteen !

  VastaaPoista
 135. Onnea uudelle blogille! Kaikenlaiset säilytysvinkit ovat tervetulleita! Pienessä asunnossa asutaan, ja tavaraa riittää, joten vinkkejä tarvitaan :)

  VastaaPoista
 136. Olen vasta aloitteleva askartelija/ kakkuilija/ neuloja/ virkkaaja/ häslääjä, mutta jo nyt keittiön lipasto tulvii tavaraa (se siis ostettiin ennen joulua... Jokaista tavaraa tuppaa olemaan tässä vaiheessa n. 1 kpl, kun kaikkea pitää kokeilla ja se "oma juttu" ei ole vielä löytynyt... Eli sekalaisen askartelu tms. roinan säilytysvinkit olisivat todella tervetulleita :)

  VastaaPoista
 137. Hieno blogiaihe, luenkin vastaavia jenkkiblogeja aina suurennuslasin kanssa ;)
  Mua kiinnostaa halvat säilytyslöydöt tarjouksista tms.
  Ruokapakkausten hyväksikäyttö säilytyksessä on kanssa sellainen aihepiiri joka kiehtoo.
  Säilytysongelmia mulla itselläni on puukantaleimasimet (ne vie tolkuttomasti tilaa, on vaikea järjestää, mitähän niille tekisi??) sekä ihan loputon määrä sellaista pikkusälää jota paperiaskartelussa ja altsuissa käytetään kuten satunnainen kompassi, muovieläin, kivan näköinen barbinkenkä jne. Jotenkin niitä ei koskaan saa fiksusti säilöön: ne on joko isossa laatikossa josta ei mitään löydä tai sitten ne vie tuhottomasti tilaa jos ne yrittää laittaa johonkin muutoin esille.

  VastaaPoista
 138. Rakentelen kevään aikana "puuhahuoneen" itselleni ja etsiskelen siihen soveltuvia huippuideoita askartelu- ja ompeluvillityksen tarvikkeiden säilyttämiseen. Olette kehittäneet hienon idean blogillenne, nostan hattua ja aion seurata tiiviisti! Onnea blogille! -SnaL-

  VastaaPoista
 139. Tosi hyvä blogiaihe. Minulla on vaatehuone käytössä ompelu-, askartelu- ja korutarvikkeille ja arvaahan sen missä kunnossa "huone" on, eli toivoisin ideoita miten säilyttää tavarat järjestyksessä pikkuruisessa "huoneessa". Ei muuta kuin tsemppiä uudelle blogille, tässä yksi seuraaja :-))

  VastaaPoista
 140. Onnea uudelle ideablogille!
  Hienoa, että tällaisen perustitte!

  Minulla tällä hetkellä suurimmat ongelmat 12x12 papereiden säilytys ja nauhojen järkevä asettelu. Kaikki muukin apu käy;)

  VastaaPoista
 141. Ja vielä tuli mieleen yks ongelma...nauhat..voi jösses ku ne on sekasin :(

  VastaaPoista
 142. Mitä monipuolisemmin erilaisia ratkaisuja esitellään, sitä parempi. Omat tavarat ovat nyt sekaisin monessa eri paikassa, kun meillä on menossa (edelleen) jonkin asteinen huoneiden uudelleen järjestely.

  VastaaPoista
 143. Fantastista nähdä, että muillakin "alaa" harrastaville on matskua ja paljon! Itse haaveilen vielä tilasta, jossa kaikki olisivat käden ulottuvilla eikä pakattuna, jonnekin pois silmistä (pois mielestä, mikä ei koskaan tapahdu). :) Mutta ehkä joku päivä se on minullakin.

  VastaaPoista
 144. Ihanaa! Minun mieleni lepää järjestyksessä, ja arvostan kaikkia näppäriä, pieneen tilaan sopivia säilytysideoita. Itselläni kun ei ole erillistä askarteluhuonetta, niin minua kiehtoo ideat missä askartelu tarvikkeet on näppärästi otettavissa esille, mutta helppo myös saada pois näkyvistä. Erilaisten leimojen säilytys, ja suurien papereiden säilytys ovat nyt tapetillani. Toisaalta olen myös kiinnostunut siitä, että mitenkä te muistatte mitä kaikkea teillä on? :))

  VastaaPoista
 145. Onnea uudelle blogille, kiva idea! Itse kaipaisin vinkkejä etenkin kukkien ja papereiden säilytykseen, miten jaottelu (koon, värin, laadun vai minkä mukaan). Ja nauhat! Ja kun tavaroita (=sitä sun tätä) kaivaa esille erilaisista laatikoista ja säilytysjärjestelmistä, ja raahaa ne keittiön pöydälle, niin miten ihmeessä ne päätyvät takaisin oikeille paikoille :)

  VastaaPoista
 146. Onnea uudelle blogille! Kiva saada säilytys vinkkejä, kun tavaraa tahtoo tursua yli joka paikasta.

  VastaaPoista
 147. Ekaksi haluaisin kiittää teitä hyvästä ideasta. Askartelu tarvikkeet leviävät salakavalasti ympäri kämppää...

  Haluaisin lukea ja nähdä kuinka askartelijat ovat paperisäilytyksen ratkaisseet. Samoin nuo helmien säilytys kiinnostaa.

  VastaaPoista
 148. kiva blogi - lisäsin heti blogilistalleni! minua askarruttaa erityisesti ihanteelliset tavaransäilytysratkaisut - millaisia kaappeja, laatikoita tms. skräppääjät käyttävät ja miksi. miten varastoida paperit hyvin/oikein. mihin tarrat, kukat, napit sun muut tilpehöörit? työpisteet erikseen esim. leimailuun, värin suihkutteluun ja paperitöihin vai yksi työpiste kaikelle?

  VastaaPoista
 149. Aivan loistavaa! Vinkkejä tavallisen "riviaskartelijan" tarvikeiden säilytykseen kaipailisin. Eli varsin näppäriä (mielellään myös edullisia -kierrätystä?) säilytysratkaisuja - mielellään myös pieneen tilaan mahtuvia.

  VastaaPoista
 150. Hei,
  myös minä haluaisin vinkkejaä pienien tilojen säilytysratkaisuille.

  VastaaPoista
 151. Aivan ihana tämä teidän bloginne!! Hienot on tilat ja ratkaisut teidän askartelunurkkauksissa. Minulla kaikki myös olohuoneessa, tosin kaikkien nähtävillä ;). Kaipaisinkin lisää vinkkejä leimojen säilytykseen. Puukantaiset leimat ja lukuisat tekstileimat ovat vailla paikkaa... samoin musteiden ja copicien säilytys on vain koreissa. Kaipaisin jotain näppärämpää :D. Tässähän näitä!

  Oikein paljon onnea uuden blogin johdosta!!

  VastaaPoista
 152. Onnea uudelle blogille!
  Kaikki ideat on tervetulleita!

  VastaaPoista
 153. Hei, kiinnostaa mm. pienten tilojen säilytysratkaisut.

  VastaaPoista
 154. Onnea uudelle blogille! Kaikki ideat ovat tarpeen :)

  VastaaPoista
 155. Onnea uudelle upealle blogille! Ihan intona olen käynyt lukemassa hyviä kirjoituksianne!

  Minä haluaisin lukea juuri näistä papereiden säilytysideoista samoin kaiken pienen tavaran säilyttämisestä. Kaikki askarteluhuoneeseen liittyvä kiinnostaa myös sisustuksellisuus ja esteettisyys! Niin ja se pölyttömyys, kun ei niin usein pääse askartelemaan kuin haluaisi! ;)
  Kiitos mielenkiintoisesta blogistanne!!!

  VastaaPoista
 156. Kaikki "vanhasta uutta" -säilytyslaatikot ym. ratkaisut kiinnostaa. Tällä hetkellä myös pienet tilat kotona rajoittaa käsillä olevien askartelutarvikkeiden määrää; valtaosa joutuu olemaan laatikoissa, piilossa, unohtuvat jopa sillä hetkellä kun tarvittaisiin.
  Avohyllykön pölyttyminen, erikokoisten paperien säilyttäminen siististi... aiheita riittää :)

  VastaaPoista
 157. Olen aloitteleva korttiaskartelija ja itseäni kiinnostaisivat vinkit tarvikkeiden säilytykseen kätevästi silloin, kun niille ei pienessä kodissa ole omaa nurkkausta varattavana, vaan ne on ripoteltava. Lisäksi tuli mieleen esim. vinkit leimasinten säilytykseen.

  -Karkki-

  VastaaPoista
 158. Onnea uuden blogin johdosta!

  Itseäni kiinnostaisi paljon ns. "tuhoontuomitut"-systeemit, joilla esim. on kokemuksen mukaan pilannut tavaroitaan. Paljon liikkuu juttuja esim. leimasinten puhdistuksesta ja säilytyksestä, sekä ihan sellaisia "ei mennyt ihan niinku Strömsöössä"- tyyppisiä pilalle menneitä askarteluja- ja ehkäpä myös kuinka korjata vahingot :)

  VastaaPoista