tiistai 15. helmikuuta 2011

Blogin toiminta-ajatuksestaOlemme tehneet ideointityötä ennen blogin perustamista ja miettineet, miten tätä blogia lähdemme rakentamaan. Suurimman osan blogin taustatyöstä teemme me kirjoittajat, mutta toivoisimme myös, että te lukijat osallistuisitte blogin sisällön tuottamiseen. Näin saisimme blogista mahdollisimman monipuolisen.

Jos haluat esitellä muille oman työtilasi, lähetäthän meille sähköpostitse yhden valokuvan työtilastasi ja linkin blogiin, jossa olet työtilasi esitellyt (tai jos sinulla ei ole blogia, niin kuvia ja hieman kertomusta säilytystavoistasi). Meidät tavoittaa sähköpostitse osoitteesta askartelutila@gmail.com.

Jos haluat kirjoittaa vierailijana tekstin jostain aiheesta, voit ilmoittautua myös "vierailevaksi kirjoittajaksi". Muutama "vieraileva tähti" on jo tiedossa tänä keväänä.

Vinkkejä ja ideoita otamme mielellämme vastaan myös säilytykseen soveltuvista huonekaluista, säilytyslaukuista ja muista säilytykseen soveltuvista tarvikkeista tai ratkaisuista. Sähköpostiosoitteemme ja linkki Blogilistalle sekä Bloglovin-palveluun löytyvät oikeasta sivupalkista.

Lähipäivinä on luvassa:
- Maijun, Xingin ja Carolan omien askartelupisteiden esittelyt
- eri tarvikkeiden säilytysideoita aiheittain (esim. leimasimet, paperit, kuviolävistimet, kukat, koristeet, mutta ei ihan tässä järjestyksessä)
- viikottainen linkkivinkki unelmien askarteluhuoneeseen

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uudelle blogille! Odotan innolla vinkkejä säilyttämiseen : ) Taitaisi olla aika hieman selventää omienkin tarvikkeiden paikkoja, että aina löytäis hyvin mitä tarvitsee... t: Heinikan Heini

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ei haittaa, että heitän idean tänne: Voisitte ehkä koittaa saada blogista myös osin itseohjautuvan, siten että kirjoitatte lyhyitä postauksia jotka toimivat alustuksina keskusteluille. Lukijoita ainakin näyttää riittävän, joten varmaan keskusteluakin syntyisi - ainakin jos kysytte lukijoiden omia kokemuksia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä varmasti on tulossa myös tällaisia postauksia. Aina saa heitellä kyllä mihin vaan omia kannaottojaan ja mielipiteitään. Myös omakohtaisia vinkkejä jos tulee jostain postaukesta niitä mieleen. Sana on siis vapaa.

  VastaaPoista
 4. Kun katsoo omaa kaaosta, niin muiden vinkit ovat tervetulleita :) Vai johtuuko se vain siitä että en noudata hienoa järjestelmääni?

  VastaaPoista