lauantai 26. helmikuuta 2011

Lauantain unelmahuone

Shimelle Lainen vaaleanpunainen askarteluhuone on klassikko. Se on rönsyilevä ja romanttinen. Kuvat ovat muutaman vuoden takaa, joten huone on saattanut muuttua, mutta ihania kuvat ovat edelleen. Olisikohan tämä lähellä Maijun unelmahuonetta?

Lauantain unelmahuone on Askartelutilan palsta, joka ilmestyy joka viikko. Jos sinulla on linkki unelmien askarteluhuoneeseen tai -kaappiin, lähetä vinkki: askartelutila@gmail.com. Huoneen omistajan luvalla julkaisemme mielellämme myös valokuvia linkin yhteydessä. Ulkomaisten askarteluhuoneiden kohdalla yleensä on tarjolla nimenomaan linkki kiinnostavaan askarteluhuoneeseen.

7 kommenttia:

 1. Aivan satumainen unelmahuone...tavaraa ja tarvikkeita vaikka muille jakaa. Mahtavia säilytysratkaisuja...Tällaisesta voi meikäläinen vain nähdä unta!

  VastaaPoista
 2. On kyllä sellainen unelmahuone, että ei voi kuin huokaista... Nyt tahtoo kyl jonkinlaisen huoneen itellekin :o)

  VastaaPoista
 3. Tuossa(kin) huoneessa on muutama euro pistettynä askartelutarvikkeisiin. (*kateellisen kuolausta). Kaihoten katson paperitelineitä, mutta vaaleanpunainen huone muuten karkoittaisi minut hyvin kauas...

  Pitääpä ryhdistäytyä ja naputella kokoon niitä paperilokerikkoja itse.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana huone. Kyllä tämä ainakin värinsä puolesta mulle kelpaisi ;)

  VastaaPoista
 5. ihku huone ja värikin. kyl kelpais mullekkin.

  VastaaPoista
 6. oih..... mistä noita saa kotiin tuotuna :D On siinä tavaraa askarrella. ihanku ois pientä askartelukauppaa katsellut :)

  VastaaPoista