torstai 2. helmikuuta 2012

Nauhat kaaoksessa?

Tämä on hauska video siitä, että miltä itse kunkin nauhavarastot usein näyttävät ja mikä voisi olla ratkaisu siihen ongelmaan.






Maiju

5 kommenttia:

  1. Ei mulla kyllä noin paljon ole nauhoja :D Mutta tykkään kovasti säilytystavastani, joka on juuri nuo videollanäkyvät muoviläpyskät :) Kaikki pysyy suorana ja on helppo katsoa, mikä nauha sopisi parhaiten :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kyllä on houkutteleva tapa - samalla säästyisi hyllytilaa, kun nuo voisi ripustaa hyllyn päätyyn. Pitäisiköhän askarrella omat laput - mulla ainakin on pakkauksista tullutta muovia ihan riittämiin tallessa.

    VastaaPoista
  3. Asiasta kymmenenteen; maiju esitteli blogin alkupuolella kukkasäilytyksiään metallisissa koreissa, ja heti silloin jo innostuin mutta en ole löytänyt sopuhintaisia ennen kuin sattumalta Wilhelmiinan kammarista pari päivää sitten huomasin tammialessa vastaavia valkoisina -40 prosentti, tosin niissä suppeampi suuaukko, mutta kissaperheessä se on ihan hyvä juttu... Eli täältä tilasin itselleni tulemaan pari kappaletta: http://www.wilhelmiinankammari.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=product-1307

    Poistakaa jos mainos kielletty, e

    VastaaPoista
  4. Oli siellä muuten samannäköisiäkin suunnilleen kuin maijun, tosin ne ei tainnu olla alen puolella.

    Ps: ihana nauhakaaos.... Voisin mielelläni tuon huolia itelleni "riesaksi" ;)

    VastaaPoista
  5. Ohhoh, onneksi ei oo ihan noin järkkyä kaaosta itsellään :)

    VastaaPoista