tiistai 17. tammikuuta 2012

Säilykepurkkien uusi elämä

Löysin yotubesta videon, joka kolahti heti. Tässä on todella kivasti kierrätetty säilykepurkkeja ja tehty niiden avulla pyörivä tarvikkeiden säilytystarjotin. Kunhan saan purkkeja kerättyä tarpeeksi, niin tämä täytyy kokeilla. Ikeassa myydäänkin pyörivää tarjotinta, jota tässä voisi hyödyntää.
Nyt vaan kaikki säilytystarjottimia rakentamaan. Meillä taidetaankin seuraavat viikot syödä purkkiruokaa. Jos innostutte tarjottimia rakentamaan, niin laittakaapa linkit näytille tai blogin sähköpostiosoitteeseen kuvaa, niin me esittelemme tuotoksenne.

Maiju

5 kommenttia:

 1. Tätähän on pakko kokeilla, kun vain sais jostakin tuommosen pyörivän tarjottimen...taidan syöksyä ensin pelastamaan metallikeräykseen menevät purkit :)

  VastaaPoista
 2. Ritva, pyydä Heini hankkimaan "isosta" maailmasta kun tulee tänne ihmisten ilmoille. Jos vaikka piipahtaisi Ikeasta hakemassa tuon pyörivän tarjoittimen sulle ;)

  VastaaPoista
 3. Niin varmaan täytyy tehdä :) Onneksi on ystäviä siellä "isossa" maailmassa ja ystäviä jotka käyvät siellä hieman useammin kuin itse :))

  VastaaPoista
 4. Olikin yllättävän halpa tuo tarjotin 4.95€. Jos sais itsensä Ikeaan joku päivä tuohon nurkan taakse...liian lähellä :) Tekee kyllä mieli tehdä tämä.

  VastaaPoista