tiistai 6. syyskuuta 2011

Lisää teippien ja liimojen säilytystä


Eniten käyttämäni teipit ovat aina käden ulottuvilla, niitä tarvitaan usein. Olen Scotchin kaksipuolisen teipin vannoutunut ystävä, koska sitä on helposti saatavissa (mm. kirjakaupoissa ja marketeissa) ja teipissä ei ole suojapaperia kuten monessa muussa kaksipuolisessa teipissä. Ostan Scotchin teippiä aina 23 metriä teippiä sisältävän täyttöpakkauksen ja vaihdan uuden rullan telineeseen, kun edellinen loppuu. Esimerkiksi Verkkokauppa.comissa täyttöpakkauksen hinta on edullinen.

Vaaleanpunaisessa pahvisessa kotelossa ovat muut eniten käyttämäni kiinnitysjutut eli valmiiksi pusseihin pakatut glue dotsit (ei pahvikotelopakkauksiin, en tykkää pahvipakkausten glue dotseista), joita on aina ainakin mini- ja craft-tyylisinä, sekä eri kokoiset kohotarrat. Vaaleanpunainen pahvikotelo on niille juuri sopivan kokoinen.


Välillä käytän myös Bilteman paksua kaksipuolista teippiä, joka on myös aivan loistavaa askarteluun. Se on alempana vetolaatikossa. Olen lisäksi hyödyntänyt kaapin rakenteen laittamalla hyllytasojen pidikkeiden varaan kepin telineeksi erilaisille koristeteipeille. Sen idean toteuttaminen ei maksanut mitään ja koristeteipit ovat helposti käytettävissä paikassa, joka olisi muuten ollut hukkatilaa.


Varsinaiset liimat ovat kaikki Cropper Hopperin maaleille ym. tarkoitetussa telineessä, johon niitä saa kätevästi päällekkäin. Sieltä löytyy aina ainakin Tacky Glue -liimaa ja erilaisia Glossy Accents -tyylisiä koholakkoja. Vähän aikaa sitten löysin koholakkaa ja gel medium -aineita myös kimalleliiman kokoisissa pikkuruisissa pakkauksissa. Se helpottaa niiden ottamista mukaan askartelutapaamisiin.


Miten ja missä teippejä ja liimoja säilyttääkin, niiden kannattaa olla helposti käytettävissä, käden ulottuvilla, koska useimmille askartelijoille ne ovat eniten käytettyjä tarvikkeita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti