lauantai 9. huhtikuuta 2011

Lauantain unelmahuone

Islantilaisella Anna Siggalla on hauska tapa säilyttää kukkia. Valoisan askarteluhuoneen kuvat löytyvät täältä


Lauantain unelmahuone on Askartelutilan palsta, joka ilmestyy joka viikko. Jos sinulla on linkki unelmien askarteluhuoneeseen tai -kaappiin, lähetä vinkki: askartelutila@gmail.com. Huoneen omistajan luvalla julkaisemme mielellämme myös valokuvia linkin yhteydessä. Ulkomaisten askarteluhuoneiden kohdalla yleensä on tarjolla nimenomaan linkki kiinnostavaan askarteluhuoneeseen.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana askartelutila! Hurjasti herkullisia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 2. Pidin erityisesti noista kerrostarjottimista, ne ovat jo esineinäkin niin kauniita! Minulla on nauhat täsmälleen samanlaisissa ikean lasipurkeissa, mutta mitenköhän ei ole noin harmonisen näköistä... :P

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavasti on järjestetty erilaisten tarvikkeiden säilytys. Nuo tarjottimet ja purkit, maljakot ja muut...ihan loistavia oivalluksia. Itsellä vain on niin pieni tila missä askartelee, että ei ole mahdollisuutta säilyttää tuolla tavalla tavaroita...ellei sitten joskus tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 4. Aika kiva tapa säilyttää... Mä tosin tarvitsin aika monta pottaa itselleni ;)

  VastaaPoista
 5. Kadehtien katselin, miten jollakin voi olla noin siisti askarteluhuone. Ja tosi kivoja säilytysideoita erilaisille tarvikkeille ja koristeille.

  VastaaPoista