tiistai 26. huhtikuuta 2011

Mitä tekisitte tästä?


Lahjaksi saatu viinipullo oli pakattu puiseen pakkaukseen. Otin pakkaukseen talteen. Tästähän saisi todella hyvän seinähyllyn. Jos haluaa, sen voisi hioa ja maalata tai kiinnittää seinään ihan tällaisenaan.

VersaFinen muste ja kimalleliima ovat antamassa mittakaavaa. Tarkat mitat ovat 10 * 33 cm. Syvyys on noin 10 cm myös. Pakkauksenhan voi kääntää myös pituussuuntaan, jolloin siihen voisi lisätä hyllytasoja. Tai käyttää sitä vetolaatikon sisällä, kuten alimassa kuvassa. Millaisia muita ideoita keksit?


Viinipullon puisen pakkauksen muuttaminen hyllyksi on hyvä tapa kierrättää ja samalla myös tapa ratkaista säilytysongelmia. Kannattaa kysyä Alkosta, onko heillä ylimääräisiä puulaatikoita ja katsoa oman kodin kaappeja, jos niistä löytyisi jotain vastaavaa.

4 kommenttia:

 1. Mietin nyt ihan omalla kohdallani, miten tuon voisin hyödyntää klaffiin. Käyttäisin pöydän pinnalla "laatikkona". Askartelisin laatikkoon muutamia väliseiniä ja laittaisin sinne nauhat pahveihin pyöriteltynä, haaraniitit jossain läpinäkyvässä, poisnostettavassa purkissa, washiteipit jne. Osan nauhoista voisi laittaa "kannen" alle ja vain nauhan pää reiästä näkyviin. Tai miksei tuohon voisi porata useammankin reiän, erottaa kerät ja käyttää nauhojen säilytykseen.

  VastaaPoista
 2. Siihen voisi myös skräpätä! Siis jos käyttäisi tuota sellaisena kolmiulotteisena kehyksenä, jossa syvyyssuuntaa voisi hyödyntää kuvien ja koristeiden asettelussa.

  Säilytyskäyttöön ottaisin laatikon vaakasuuntaisena pikkuhyllynä siten, että maalaisin laatikon muuten ja taustaseinään / pohjaan laittaisin jotain kaunista skräppipaperia. Hyllyllä voisi sitten säilyttää mitä vain, vaikka mustetyynyjä pinoina, pieniä koristemaaleja tai nauhakeriä, jotain somaa.

  VastaaPoista
 3. tekisin hyllyn leimasintyynyjä varten, olisivat niin aina käden ulottuvilla. toinen vaihtoehto olisi tehdä lokeroita ja laittaa vaikka copic-kyniä lokeroihin sävyittäin, niin etsiminen helpottuisi.

  VastaaPoista
 4. Yksittäisenä lokerona se jäisi laatikoksi pöydälle, mutta jos niitä olisi useampi, niin niistä voisi tehdä toisiaan vaakatasoon hyllykön (lokerot siis päällekäin). Yksittäisenä en tekisi siitä hyllyä, koska se on kooltaan tosi pieni ja kokonaisvaikutus olisi ihan sillisalaattia, ainakin mun räjähdyspisteessä olevassa työhuoneessa.

  VastaaPoista