tiistai 10. tammikuuta 2012

Uusiokäyttöä


Askartelutarvikkeiden säilytyttämiseen voi käyttää mitä tahansa. Nappasin lastenhuoneesta melkein rikkinäiset, harvoin leikkeihin päässeet punaiset pikkuruiset "lastenrattaat" omaksi tarvikekorikseni. Kun suunnittelen esimerkiksi itse tehtyjen koristeiden tekemistä (vaikka juuri sillä hetkellä ei ole mahdollisuutta askarrella), kerään tarvikkeet vaunuihin esille ja odottamaan. Kun aika on kypsä, ne ovat siinä valmiina. Vaunut toimivat myös "keräilypisteenä" ylimääräiselle eli laitan niihin jo käytetyt tarvikkeet hetkeksi odottamaan ennen kuin ne palaavat omalle paikalleen. Vaunut toivat myös muuten niin järkevään askartelukaappiini hiukan väriä.

Yhdessä ulkomaisessa kirjassa näin hienon säilytyshyllyn maaleille ym. tarvikkeille. Se oli tehty kiinnittämällä vanha, tarpeeton nukkekoti seinälle hyllytasoksi! Jos minulla on joskus oma askarteluhuone, sellainen hylly voisi olla aika kiva...2 kommenttia:

  1. Söpöt kärryt!

    Vanha nukkekoti maalihyllyksi! Melkein pyörryin pelkästä ajatuksesta. Kyllä askartelijan luulisi löytävän parempaakin käyttöä sellaiselle aarteelle, tai edes lahjoittavan jollekin hyvän päälle ymmärtävälle.

    VastaaPoista